Katsojainfo: HJK–VPS la 16.7. klo 17.00

Murilo, Miro Tenho - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola
Helsinki Cupin rannekkeella saat maksuttoman sisäänpääsyn HJK vs VPS -otteluun Bolt Arenalle.

HJK vs VPS
La 16.7. 17:00. Portit avataan klo 16:00.
Veikkausliiga – Bolt Arena

Liput 
Liput ja kausikortit ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi

HJK tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn otteluun Helsinki Cupin rannekkeella. Rannekkeen omistaja voi tuoda mukanaan otteluun maksutta kaksi muuta katsojaa Pohjoispäätyyn, joka on varattu kokonaan junioreille, eli Pohjoispäädyssä ei ole tässä ottelussa anniskelukatsomoita. Sisäänpääsy onnistuu ranneketta järjestyksenvalvojalle näyttämällä. Istumapaikat ovat päädyssä vapaasti valittavissa – 1300 ensimmäistä mahtuu mukaan. 

Lippuja on ennen ottelua myynnissä Klubipäädyssä sijaitsevassa lippukioskissa sekä HJK:n toimistolla. VPS-kannattajille on varattu Itäkatsomon lohko 122. 

Saapuminen
Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Otteluvalmisteluissa järjestyksenvalvojien kanssa on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että kulku Itäkatsomoon tapahtuu sujuvasti. 

Matsietkot
Etkot starttaavat Klubipäädyssä klo 16.30 tähtivieraanaan Joona Toivio. Etkoja on mahdollista siirtyä seuraamaan myös Pääkatsomosta sekä Yläkatsomosta. Liikkuminen näiden kolmen katsomon välillä on mahdollista ennen peliä, ottelun tauolla sekä ottelun jälkeen. 

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Arenan kioskit ja kahvilat ovat ottelussa auki. Urheilukadun kivijalkaravintola Koti sekä Sports Lounge KLB-1 aukeavat yhtä aikaa katsomoporttien kanssa eli klo 16. Itäkatsomon takana on lauantaina KotBurgereita myyvä KotWagon ja pienemmille katsojille viime pelien tapaan pieni aktiviteettialue. 

Kannattajatuotteet 
HJK Storen myyntipiste löytyy ennen ottelua Urheilukadulta HJK:n toimiston edestä. Ottelun aikana tuotteita on myynnissä Pääkatsomon sisätiloissa. Matsin päätyttyä vaatetusta voi vielä täydentää HJK:n toimistolta.

Myyntipisteiltä saat Oma Mehiläinen -sovellusta näyttämällä maksutta Klubin fanisormen – ohjeet lunastamiseen täällä

Johannes Yli-Kokko, Casper Terho - HJK Helsinki - Mehiläinen

Anniskelukatsomot
Pääkatsomon lohkot 102–106 ja Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat K18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholituotteet myydään tölkeissä. Jos haluat nauttia alkoholia katsomossa, tulee tölkin sisältö turvallisuussyistä kumota tuoppiin ennen katsomoon siirtymistä.

Bolt Arena - katsomokartta
Bolt Arenan katsomokartta

Taukokilpailu 
Klubin Veikkausliiga-otteluiden tauolla järjestetään loppukauden ajan Arnoldsin puoliaikakisa. Kisaajat valitaan arpomalla – voit ilmoittautua halukkaaksi täältä. Kilpailun tehtävä on haastava mutta palkinto komea: Kaksi loppuelämän mittaista HJK:n kausikorttia.

Arnolds

Matsijatkot 
Jokaisen Klubin matsin jälkeen kaikille avoimet matsijatkot järjestetään Pääkatsomon ravintolatiloissa ja näin kesäaikaan myös Urheilukadun uudella terassilla. Jatkojen jatkot sitten Apollossa, jonne pääsee jonon ohi & maksutta sisään matsilipulla tai HJK:n kausarilla.

Keitä kentällä? 
HJK:n pelaajien henkilöhaastattelut

Otteluisäntä
Stadium

Televisiointi 
Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.

Muuta 
Tupakointi Bolt Arenalla on kielletty. 

Lämpimästi tervetuloa!