Katsojainfo: HJK vs Aberdeen to 30.11. klo 19.45, UECL – vuoden viimeinen kotiottelu

Vuoden viimeinen kotiottelu pelataan torstaina 30.11. Bolt Arenalla, kun HJK saa vastaansa Aberdeenin kello 19.45. Taas kansa täyttää katsomon, joten saavuthan ajoissa paikalle.

HJK vs Aberdeen
To 30.11.2023 klo 19:45
UEFA Conference League – Bolt Arena

HJK jahtaa Konferenssiliigan lohkovaiheen ensimmäistä voittoaan torstaina 30.11. klo 19.45, kun Aberdeen FC saapuu talviselle Bolt Arenalle. Lokakuussa joukkueet päätyivät Skotlannissa pistejakoon 1-1-lukemin. Lippuja on myyty keskiviikkoon mennessä 8 500, ja lipunmyynti onkin kiihtynyt alkuviikon aikana. Varmista siis paikkasi nyt ja saavuthan ajoissa paikalle!

Ovet aukeavat jo 1,5 tuntia ennen ottelun alkua, eli kello 18.15. Silloin aukeaa myös Pääkatsomon ravintolan ovet sekä myyntipisteet. Normaalin kioskitoiminnan lisäksi Lumme Energia Aurinkokatsomossa palvelee Haapasalon Hatsapurin ruokakärry.

Ystävämyynnissä rajoitettu erä Aberdeen-matsihuiveja hintaan 20 euroa. HJK:n viralliset pelipaidat ovat myynnissä matsitapahtumassa puoleen hintaan!

Torstai-illalle on luvattu noin viiden asteen pakkaslukemaa ja napakkaa tuulta. Kannustamme siis pukeutumaan lämpimästi. Aina on hyvä sää katsoa paikan päällä jalkapalloa!

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä, jolloin ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipiste löytyy torstaina vain HJK:n toimistolta.

Otteluun on keskiviikkona myyty 8 500 lippua. Varmista siis nyt paikkasi kauden viimeiseen kotiotteluun ja hienoon euroiltaan.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta sekä Urheilukadun toimipisteeltä ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Kaikki lasten liput maksavat aina 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Tässä ottelussa alennusryhmien edut eivät ole voimassa.

MyClub-etu (ei käytössä lohkovaiheen peleissä)
HJK:n omat juniorit ja oma yhteisö ovat voineet ostaa otteluun lippuja etuosto-oikeudella. Huomioithan, että MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortilla EI PÄÄSE otteluun veloituksetta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 18.15. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa kello 18.15. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Huomioithan, että otteluun on saapumassa runsaasti vieraskannattajia, noin 1500. He täyttävät turvallisuussyistä koko vieraspäädyn. Saavuthan siis ajoissa paikalle!

Klubipäädyn etkot (ei pidetä)
Klubipäädyn etkoja ei pidetä europeleissä.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 18.15 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös vegaaninen vaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Päätykatsomoista ei ole mahdollista liikkua ottelun aikana muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. 

Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää). Avatessaan Selfly Store -älykaapin, asiakkaalta lähtee kymmenen euron katevaraus. Erotus tuotteen hinnasta palautetaan asiakkaalle myöhemmin.

Voit myös tilata ruokaa Foodora-sovelluksella ja hakea safkat jonottamatta Foodoran noutokioskeilta, jotka tunnistat pinkeistä Foodoran lipuista. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuo Haapasalon Hatsapuri, jonka kärry tarjoilee asiakkaille ruokaa porttien avautuessa eli klo 18.15 eteenpäin.

Pääkatsomon ravintola palvelee ottelun jälkeen. Voit seurata ottelun jälkeisiä haastatteluja ja lehdistötilaisuutta sekä nauttia ravintolan antimista.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 19.15 saakka sekä ottelun jälkeen Pääkatsomon ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Aberdeen-pelissä jatketaan tölkkimyyntiä Pääkatsomossa, Yläkatsomossa sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa nopeuttaaksemme kioskipalveluiden toimintaa. Tölkin kanssa ei saa mennä katsomon puolelle, vaan juoma täytyy kaataa mukiin siirryttäessä katsomoon. Alkoholillista juomaa voi nauttia mukista vain K18-katsomonosissa. 

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa vain maksukortilla.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 18.15 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä ennen matsia Urheilukadulla areenan ulkopuolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

HJK:n pelipaidat ovat -50% alennuksessa. Alennus on voimassa vain matsitapahtumassa. Myynnissä on eurokarsintojen pelipaitoja sekä Veikkausliigan pelipaitoja. 

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store.

HJK:n ystävämyynti järjestetään Urheilukadulla ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa ennen ottelua. Tarjolla on vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

Erikoistuotteena torstaina Ystävämyynnissä rajoitettu erä Aberdeen-matsihuivi hintaan 20 euroa. Kannattaa siis suunnata välittömästi ostoksille, jotta et jää ilman!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja.

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viaplaysta. Studiolähetys käynnistyy kello 19.00.

ATTENTION Aberdeen supporters!
Away supporters’ stand is the North stand. The entrance is from Urheilukatu next to Sahara football field.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.

Muokattu 30.11. klo 13.50: Treffipub-ruokakärry ei ole torstaina paikalla.