Katsojainfo: HJK vs KuPS su 3.9. klo 16 – paljon ohjelmaa täydellä Boltilla

Veikkausliigan runkosarjan päätöskierros pelataan sunnuntaina. Bolt Arena on täyttymässä ääriään myöten, kun KuPS saapuu vieraaksi huippukamppailuun. Saavu ajoissa paikalle!

HJK vs KuPS
Su 3.9.2023 klo 16:00 (ovet aukeavat klo 15)
Veikkausliiga – Bolt Arena

Veikkausliigan päätöskierros on samalla myös Unelmien kierros. Veikkausliiga tukee heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustuen avulla 3.9.2023 pelattavan Unelmien kierros -hyväntekeväisyysjalkapallokierroksen kautta kerätyillä tuotoilla.

HJK ja otteluisäntä Lumme Energia ovat perustaneet oman keräysssivun, jossa voit kätevästi lahjoittaa. Koko potti menee hyväntekeväisyyteen. Pääset tekemään lahjoituksen tästä.

Lipunmyynti on ollut todella vilkasta ja lauantaina ylittyy jo 9000 myydyn lipun raja. Vielä on muutamia paikkoja vapaana, joten eiköhän täytetä Bolt Arena ääriään myöten.

Töölön Pallokentällä pelataan Unelmien kierroksen etkopelinä Kutosen sarjamatsi Gilla FC vs Geishan Pallo, joka käynnistyy kello 14. Gilla FC:n pelaajia tulossa myös Junnupäätyyn KuPS-matsin tauolla Meet&Greetiin.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Mikäli lippuja on vielä jäljellä tunti ennen ottelua, niitä myydään myös areenalla. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä.

Lippuja oli myyty lauantaihin mennessä vähän vajaa 9000. Ottelupäivä ja ottelua edeltävä päivä ovat lähtökohtaisesti aina vilkkaimmat päivät lipunmyynnissä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin ennakkolippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

Unelmien kierros
Veikkausliiga ja SOS-Lapsikylä toteuttavat yhdessä jalkapallon Unelmien kierros -hyväntekeväisyyskampanjan 3.9.2023. Voit lukea lisää hyväntekeväisyyskierroksesta täältä. Voit myös lahjoittaa HJK:n ja Lumme Energian oman keräyssivun kautta täällä.

Unelmien kierroksen etkopelinä Töölön Pallokentällä kello 14 Gilla FC vs Geishan Pallo. Lisäksi Gillan pelaajia on tavattavissa KuPS-matsin tauolla Junnupäädyssä.

MyClub-etu
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille on KuPS-peliin poikkeuksellisesti lähetetty linkki, jonka kautta pystyi lunastamaan kaksi veloituksetonta lippua matsiin. MyClub-liput lunastettiin nopeasti loppuun, ja Junnupääty on jo loppuunmyyty.

Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn. Sisäänkäynti Junnupäätyyn tapahtuu Saharan kulmalta.

Junnupäädyssä luvassa ohjelmaa perheen pienimmille. Tauolla Junnupäädyssä vierailee Frendi-maskotti. Lisäksi somevaikuttajia pursuava Gilla FC järjestää tauolla Meet&Greetin Junnupäädyssä.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 15. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa myös kello 15. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot
Klubipäädyn etkot järjestetään kello 15.30. Vieraana HJK Klubi 04:n päävalmentaja Miika Nuutinen.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 15 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Päätykatsoimoista ei ole mahdollista liikkua muihin katsomonosiin ottelun aikana.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää).

Lumme Energia Aurinkokatsomossa ruokatarjontaan oman mausteensa tuo Haapasalon Hatsapuri -kärry, jossa tarjolla hatsapureja 12 eurolla. Vaihtoehtoina juusto, juusto-liha sekä kasvis. Lisäksi myynnissä myös 6 euron spicy minihatsapuri.

Haapasalon Hatsapuri -kärry palvelee Lumme Energia Aurinkokatsomossa.

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello 15.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Voit myös tilata ruokaa Foodora-sovelluksella ja hakea safkat jonottamatta Foodoran noutokioskeilta, jotka tunnistat pinkeistä Foodoran lipuista. Saat sovellukseen ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Matsitapahtuman ruokalistat.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 15 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä ennen matsia Urheilukadulla areenan ulkopuolella. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista, paitsi jo alennetuista tuotteista.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

HJK:n ystävämyynti järjestetään Lumme Energia Aurinkokatsomossa. Ysmyssä tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudusta. Studio-osuus käynnistyy jo kello 15.15.

HUOMIO KuPS:n kannattajat!
Vierasjoukkueen kannattajat ohjataan Lumme Energia Aurinkokatsomon lohkoon 122. KuPS-kannattajien sisäänpääsy tapahtuu jäähallin kulmalta Pohjoispäädyn ja Lumme Energia Aurinkokatsomon (Itäkatsomon) kulmasta. Vieraskannattajilla on mahdollisuus ostaa katsomon takaa juotavaa ja ruokaa. Vieraskannattajille on myös omat bajamajat.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Otteluisäntä
Lumme Energia

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.

Katso otteluisäntä Lumme Energian matsiennakko.