Katsojainfo: UCL-karsinta HJK – Molde FK ti 25.7. klo 19

Eurokesä jatkuu tiistaina, kun HJK saa vastaansa Norjan hallitsevan mestarin Molde FK:n kello 19.

HJK vs Molde FK
Ti 25.7.2023 klo 19:00 (ovet aukeavat klo 18, ravintolan ovet aukeavat jo klo 17)
Mestarien liigan karsinnat – Bolt Arena

HJK:n eurokiertue saa jatkoa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella. Ottelupari aloitetaan kotona tiistaina 25.7. klo 19. Lipunmyynti on ollut vilkasta, sillä maanantaina lippuja oli mennyt jo lähemmäs 6000.

Tiistaina ravintolan ovet aukeavat jo kello 17, ja tarjolla on heti livemusiikkia. Lisäksi livemusaa on tarjolla myös Lumme Energia Aurinkokatsomossa kello 18 jälkeen. Ottelussa on myynnissä myös virallisia matsihuiveja 25 eurolla.

Liput
Lippuja voi hankkia ennakkoon osoitteesta hjk.lippu.fi. Lisäksi lippuja myydään myös paikan päällä. Paikan päältä ostettuun lippuun lisätään viiden euron palvelumaksu. Lipunmyyntipisteet löytyvät HJK:n toimiston aulasta sekä Klubipäädystä. Lisäksi vierasjoukkueen kannattajille on oma lipunmyyntipisteensä pohjoisessa.

Lippuja oli myyty maanantai-iltapäivään mennessä jo lähemmäs 6000. Ottelupäivä on lähtökohtaisesti aina vilkkain päivä lipunmyynnissä, joten toimi nopeasti, mikäli haluat varmistaa paikkasi matsiin.

Huomioithan, että lippujen ostaminen HJK:n toimiston aulasta ei onnistu enää e-passilla tai kulttuuripassilla. Voit kuitenkin hyödyntää e-passia Lippu.fi-toimipisteissä, jollainen löytyy esimerkiksi K-Citymarket Ruoholahdesta tai Stockmannilta.

Edullisin ennakkolippu HJK:n kotimatsiin kustantaa 20 euroa aikuiselta. Kaikki lasten liput maksavat 5 euroa katsomonosasta riippumatta. Alle 4-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Lisäksi lippuja on myynnissä myös alennusryhmille, joihin kuuluvat opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet sekä työttömät.

MyClub-etu
HJK:n omille junioreille ja toimihenkilöille on lähetetty linkki, jonka kautta on voinut lunastaa kaksi veloituksetonta lippua. Sisääntulon yhteydessä lipun lisäksi on näytettävä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortti. Huomioithan, ettei pelkkä MyClub-sovelluksen HJK-jäsenkortin näyttäminen riitä sisäänpääsyyn.

Sisäänkäynti Junnupäätyyn tapahtuu tiistaina joko Urheilukadulta, Saharan kentän kulmalta tai jäähallin kulmalta.

Saapuminen
Bolt Arenan portit aukeavat kello 18.00. Porteilla suoritetaan turvatarkastus. Ruuhkien välttämiseksi toivomme yleisön saapuvan paikalle ajoissa, jolloin jonoa ei pääse syntymään. Kaikki sisääntuloportit ovat käytössä.

Pääkatsomon ravintola aukeaa kello 17.00. Ravintolaan tullessa suoritetaan turvatarkastus ja lippu tarkastetaan siirryttäessä katsomon puolelle. Ravintolaan on mahdollista tulla viihtymään ennen peliä, vaikka lippu olisikin toiseen katsomonosaan. Toiseen katsomonosaan siirrytään oman turva- ja lipuntarkastuksen kautta.

Kommandopipoihin pukeutuminen on katsomossa kielletty. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa areenalta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuutta tai tapahtumajärjestäjän omaisuutta. Pääsy voidaan myös evätä aikaisemman käytöksen perusteella, jos on syytä epäillä henkilön vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta.

Turvatarkastuksen nopeuttamiseksi voit avata reppusi ja takkisi sekä ottaa tavarat taskuista valmiiksi esille. Tämän avulla nopeutamme huomattavasti turvatarkastuksia ja saamme nopeammin katsojia sisään areenalle. Kiitos jo etukäteen!

Klubipäädyn etkot (ei pidetä)
Klubipäädyn etkoja ei pidetä tiistain Molde-ottelussa.

Ravintola-, kahvila- ja kioskipalvelut
Ravintola palvelee kello 17.00 alkaen. Ruokaa on tarjolla heti. Lisäksi ravintolassa on livemusiikkia klo 17-17.50. Ovien avauduttua kello 18 livemusiikkia tarjolla myös Lumme Energia Aurinkokatsomossa.

Ravintolassa tarjolla muun muassa Talon hamppari (myös vegaaninen hamppari), hodari (myös kasvisvaihtoehto), Mr. Panini (kinkku-salami tai mozzarella) ja nakkimuki (Kunnon nakki, chorizo ja bratwursti).

Ennen peliä, tauolla ja pelin jälkeen Klubipäädystä on mahdollista siirtyä Pääkatsomon puolelle esimerkiksi syömään tai shoppailemaan fanituotteita. Junnupäädystä ei ole ottelun aikana pääsyä muihin katsomonosiin.

Tarjouksena ravintolassa myynnissä ennen peliä ja pelin jälkeen bisse+hamppari-combo 15 eurolla. Katsomonosasta riippuen myynnissä on Zapala-pizzapaloja, panineja, Talon hamppari, nakkimukki sekä nachoja. Tutustu tarjontaan ja hinnastoon tästä.

Tiistaina Lumme Energia Aurinkokatsomossa lisäksi Haapasalon Hatsapuri -kärry, jossa tarjolla hatsapureja 12 eurolla. Vaihtoehtoina juusto, juusto-liha sekä kasvis. Lisäksi myynnissä myös 6 euron spicy minihatsapuri.

Haapasalon Hatsapuri -kärry Lumme Energia Aurinkokatsomossa tiistaina.

Uutta! Kioskeista saa jatkossa ostaa myös muutamia HJK kannattajatuotteita. Myynnissä ovat: Lippis, klassikko raitahuivi, On Vain Yksi Klubi -kangaskassi sekä termospullo. Lisäksi Pääkatsomossa ja Lumme Energia Aurinkokatsomossa voi nopeasti ja kätevästi hakea matsieväät Selfly Store -älykaapista (lue lisää).

Kausikorttilaisilla on HappyHour kello kello 18.30 saakka sekä ottelun jälkeen ravintolassa. Kausaria kassalla näyttämällä saat ennen peliä euron alennuksen kaikista Carlsberg-oluista, siidereistä sekä lonkeroista.

Klubipäädyssä sekä Lumme Energia Aurinkokatsomossa on omia myyntipisteitä juomille. Kioskit palvelevat kaikissa katsomoissa (myös yläkatsomossa). Vessat ovat normaalisti käytössä ja Lumme Energia Aurinkokatsomon takana on myös bajamajoja, jotta vessajonoja ei pääsisi syntymään.

Tällä kaudella Bolt Arenalla voi maksaa ostoksensa pääasiassa vain maksukortilla. Ainoastaan Junnupäädyssä voi maksaa ostoksensa käteisellä.

Boltin ruokatarjontaa.

Anniskelukatsomot
Bolt Arenan Pääkatsomon lohkot 102–106 sekä Klubipäädyn lohkot 141–145 ovat HJK:n tämän kauden otteluissa K-18-anniskelukatsomoita. Näissä lohkoissa katsojien on mahdollista nauttia alkoholijuomia omilla paikoillaan. Alkoholijuoman tulee olla läpinäkyvässä mukissa. Alkoholittomat juomat, kuten limpparit, kaadetaan punaisiin mukeihin.

Huomioittehan Klubipäädyn alaikäiset kannattajat, että anniskelukatsomo on vain täysi-ikäisille. Voitte seurata peliä anniskelukatsomon viereisestä lohkosta 146.

HJK Store
HJK Store palvelee kello 17 lähtien Pääkatsomon ravintolassa sekä Klubipäädyn edustalla. Tauolla toinen HJK Storen piste siirtyy Klubipäätyyn. Matsitapahtumassa on myynnissä rajoitettu erä uusia europelipaitoja. Kausikorttilaisille kuuluu kymmenen prosentin alennus matsitapahtumissa kaikista HJK Storen tuotteista.

Ottelutapahtumissa on aina valikoitu määrä tuotteita myynnissä. Kaikki tuotteet löytyvät Hel Goodsin hallinnoimasta nettikaupasta osoitteesta hjk.fi/store. 

Lisäksi HJK:n toimiston ulkopuolella järjestetään ystävämyynti, jossa tarjolla vanhojen mallistojen tuotteita erikoishintaan. Ystävämyynti siirtyy tauoksi Klubipäätyyn. Kausikorttilaisten alennus ei koske ystävämyynnissä olevia tuotteita. Tule tekemään löytöjä edullisesti!

HUOM! Matsihuiveja ei ole ottelutapahtumassa myynnissä, koska matsihuivit ovat jääneet ikävä kyllä Tulliin ja saapuvat vasta myöhemmin. Ensi keskiviikkona 2.8. Molde-vieraspeli näytetään Bolt Arenan ravintolassa, ja matsihuivit ovat silloin myynnissä.

HSL-lippuetu
HJK tarjoaa kaikille kausikorttilaisille sekä matsilipun ennakkoon ostaneille HSL:n AB-lipun, jolla saapua Bolt Arenalle veloituksetta. HSL:n AB-lippu toimitetaan asiakkaalle matsipäivän aamuna. Etu koskee viimeistään edellisenä päivänä ostettuja lippuja. 

Tarkastathan, että sillä tilillä, mistä olet ostanut kausikortin tai matsilipun, löytyy toiminnassa oleva puhelinnumerosi. HSL-lippuetu ei koske Helsinki Cupin joukkueita, eikä MyClub-jäseniä.

Televisiointi
Ottelu näkyy suorana lähetyksenä HJK TV:stä. Lähetys käynnistyy kello 18.45, ja ottelun selostaa Petteri Vennilä. Matsilähetys kustantaa 7,99 euroa. Voit seurata peliä täältä.

ATTENTION Molde FK supporters!
Away supporters’ stand is North stand. The entrance is from Urheilukatu next to Sahara football field.

Muuta
Tupakointi Bolt Arenan katsomoissa on kielletty. Tupakointi tapahtuu tupakointipaikoilla. Voit kysyä lähimmältä järjestyksenvalvojalta tarkemmat ohjeet tupakointipaikoista.

Tervetuloa matsiin! On vain yksi Klubi.

Muokattu 25.7. klo 12.30: Lisätty tieto Selfly Store -älykaapeista sekä siitä, ettei matsihuiveja ole myynnissä ottelutapahtumassa.