Kausikorttilaisten etuosto-oikeus Farul-kotipeliin avattu

Eurokarsinnat jatkuvat Konferenssiliigan playoff-vaiheella. Klubin kotipeli Farul Constanțaa vastaan pelataan torstaina 31. elokuuta klo 19.

HJK:n eurotaival jatkuu Konferenssiliigan playoff-kierroksella Qarabağille koetun kirvelevän tappion jälkeen. Seuraavaksi HJK mittaa tasonsa FCV Farul Constanțaa vastaan. Ensin pelataan vieraissa ja sen jälkeen ratkaiseva kotipeli on vuorossa torstaina 31. elokuuta kello 19 Bolt Arenalla.

Klubien Klubi -kausikorttilaiset pääsevät kotiotteluun kausikorttia näyttämällä. Veikkausliiga- ja tilauskausikorttilaisten on ostettava lippu erikseen.

Kaikilla kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europelien lippuihin. Klubien Klubi -kausarilaisilla on mahdollisuus ostaa etuosto-oikeudella neljä lippua matsiin. Muilla kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa viisi lippua etuosto-oikeudella.

HJK ei voi taata, että kausikorttilainen saa ostettua nimenomaan omalle paikalleen lipun, mutta etuosto-oikeus tuo ainakin mahdollisuuden ostaa lippu omalle paikallesi. Mitä nopeammin toimit, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lipun omalle paikallesi.

Lippu.fi on lähestynyt kausikorttilaisia sähköpostitse. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta on mahdollista ostaa lippuja etuosto-oikeudella.

Mikäli et ole saanut sähköpostia Lippu.fi:ltä aiheeseen liittyen, ole yhteydessä [email protected].

HJK:n MyClub-jäsenillä on mahdollisuus lunastaa kaksi veloituksetonta lippua seuraavan eurokarsintojen kotiotteluun. Veloituksettomia lippuja on tarjolla rajoitetusti. MyClub-jäsenille on lähetetty tekstiviestitse ohjeet veloituksettomien lippujen lunastamiseen. Lisäksi MyClub-jäsenillä on mahdollisuus myös ostaa lippuja etuosto-oikeudella.

Yleinen lipunmyynti käynnistyy maanantaina 21.8. kello 9. Etuosto-oikeus on voimassa siihen saakka.