Kausikorttilaisten etuosto-oikeus Molde-kotipeliin avattu

HJK kohtaa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella norjalaisen Molden. Tiistaina 25.7. pelattavan kotipelin liput ovat nyt myynnissä kausikorttilaisille etuosto-oikeudella.

HJK selvitti tiensä Mestarien liigan toiselle karsintakierrokselle kaadettuaan pohjoisirlantilaisen Larne FC:n yhteismaalein 3-2. Toisella kierroksella HJK kohtaa Norjan hallitsevan mestarin Molden. Kotipeli pelataan tiistaina 25. heinäkuuta kello 19, ja vieraspeli on vuorossa keskiviikkona 2. elokuuta. 

Klubien Klubi -kausikorttilaiset pääsevät Molde-kotiotteluun kausikorttia näyttämällä. Veikkausliiga- ja tilauskausikorttilaisten on ostettava lippu erikseen.

Kaikilla kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus europelien lippuihin. Klubien Klubi -kausarilaisilla on mahdollisuus ostaa etuosto-oikeudella neljä lippua matsiin. Muilla kausikorttilaisilla on mahdollisuus ostaa viisi lippua etuosto-oikeudella. 

HJK ei voi taata, että kausikorttilainen saa ostettua nimenomaan omalle paikalleen lipun, mutta etuosto-oikeus tuo ainakin mahdollisuuden ostaa lippu omalle paikallesi. Mitä nopeammin toimit, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lipun omalle paikallesi. 

Lippu.fi on lähestynyt kausikorttilaisia sähköpostitse. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta on mahdollista ostaa lippuja etuosto-oikeudella. 

Mikäli et ole saanut sähköpostia Lippu.fi:ltä aiheeseen liittyen, ole yhteydessä [email protected].

HJK:n MyClub-jäsenillä on mahdollisuus lunastaa kaksi veloituksetonta lippua Molde-kotiotteluun. Veloituksettomia lippuja on tarjolla rajoitetusti. MyClub-jäsenille on lähetetty tekstiviestitse ohjeet veloituksettomien lippujen lunastamiseen. Lisäksi MyClub-jäsenillä on mahdollisuus myös ostaa lippuja etuosto-oikeudella.

Yleinen lipunmyynti käynnistyy perjantaina kello 9. Etuosto-oikeus on voimassa siihen saakka.