Keskiviikon Larne-vierasottelu näkyy Bolt Arenan ravintolassa

Tervetuloa viettämään matsi-iltaa Bolt Arenalle Pääkatsomon ravintolaan. Ravintola avaa ovet jo kello 18.

Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen ratkaiseva osaottelu pelataan keskiviikkona 19.7. kello 21.30 Suomen aikaa Belfastissa, Pohjois-Irlannissa. HJK TV ei onnistunut yrityksistä huolimatta saamaan lähetysoikeuksia näyttääkseen ottelun Suomessa.

Ei syytä huoleen. HJK järjestää Bolt Arenan Pääkatsomon ravintolassa matsi-illan. Ovet aukeavat jo kello 18, ja Larnen ja HJK:n välinen matsi starttaa kello 21.30. Illan pääottelua ennen ravintolassa voi seurata yhteistyössä Ruudun kanssa Ykkösen kamppailua Jaro–Gnistan, joka käynnistyy kello 18.30. Ravintola sulkeutuu viimeistään kello 00.30.

Ravintolan tarjouksena iso olut ja hodari yhteishintaan 10 euroa. Keskiviikon matsi-illassa hinnat ovat normaalia ottelutapahtumaa edullisemmat. Tarjolla ruokapuolella nachoja, hodareita, paniinia ja nakkimuki. Juomapuolelta mainittakoon iso olut 8 euroa ja pieni olut 5,5 euroa. Myös alaikäiset ovat tervetulleita katsomaan matsia Boltille.

Tervetuloa nauttimaan matsi-illasta Bolt Arenalle!

Vierasjoukkue tuottaa ottelusta livestream-lähetyksen osoitteessa https://www.247.tv/live/football/video/1212985-larne-v-hjk-wednesday-19th-jul-2023-7-30pm. Matsilähetys maksaa kymmenen puntaa.