Keskiviikon Liigacup-matsi FC Lahtea vastaan Boltilla

HJK kohtaa Liigacupissa FC Lahden keskiviikkona 8.2. kello 12.30. Matsi pelataan Bolt Arenalla.

Bojan Radulovic - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK vs FC Lahti
Ke 8.2.2023 12:30
Liigacup – Bolt Arena

Sulaa on!

Bolt Arenalla nurmi vihertää. HJK:n ja FC Lahden välinen Liigacupin ottelu siirtyy Talin hallista pelattavaksi Bolt Arenalle. Peli käynnistyy Boltilla keskiviikkona jo kello 12.30.

Taliin alunperin hankitut liput ovat voimassa myös Bolt Arenalla. Lippu on myös mahdollista palauttaa ja saada rahat takaisin ottelusiirron takia. Lipun voi palauttaa tässä osoitteessa.

Lipunmyynti otteluun on käynnissä (aikuiset 10 euroa / lapset 4–15 vuotta 5 euroa / alle 4-vuotiaat maksutta) osoitteessa hjk.lippu.fi. Lipun voi hankkia myös HJK:n toimiston aulasta kello 11 alkaen. Kaikki liput ovat numeroimattomia.

HJK-juniorit pääsevät maksutta sisään kännykän MyClub-sovellusta näyttämällä. Jäsenetuun kuuluu, että jokainen juniori voi ottaa mukaansa yhden kaverin.

Ottelussa on käytössä vain pääkatsomo. Kulku katsomoon tapahtuu Bolt Arenan keskikohdalta Arenan pääovista Urheilukadulta. Ovet aukeavat tunti ennen ottelua. Ravintola ei valitettavasti ole tässä ottelussa avoinna.

Kausikorttilaisilla on mahdollisuus lunastaa lippu otteluun veloituksetta. Kausikorttilaisiin on oltu yhteydessä Liigacupin lipunmyynnin osalta. Jos olet kausikorttilainen, muttet ole saanut sähköpostia, olethan yhteydessä: [email protected]. Lisäohjeita löydät myös tästä artikkelista.

Liigacupin ottelu FC Lahtea vastaan näkyy myös Ruudusta.