Kevin Kouassivi-Benissan jatkaa HJK:ssa

Kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt laitapelaaja syötti Veikkausliigassa päättyneellä kaudella viisi maalia. 

HJK:n oma kasvatti Kevin Kouassivi-Benissan on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Klubin kanssa. 

24-vuotias laitapelaaja esiintyi talvella vahvasti Liigacupissa syöttäen neljässä ottelussa kaksi maalia. Kevät alkoi epäonnisesti, kun maaliskuussa tullut rasitusvamma piti “KB:n” sivussa peleistä kolmen kuukauden ajan. 

Kesäkuussa hän palasi peleihin ja vakiinnutti paikkansa liigassa sekä lohkovaihepaikasta taistelleessa kokoonpanossa. Veikkausliigakauden lopussa pieni loukkaantuminen piti Kouassivi-Benissanin jälleen sivussa neljästä ottelusta, mutta 11 pelaamassaan liigapelissä wing-back syötti peräti viisi maalia. HJK:sta enemmän maalisyöttöjä keräsi vain Topi Keskinen ja koko liigassakin ainoastaan viisi muuta pelaajaa.

Läpimurtokausi toi Kouassivi-Benissanille jo kolmannen Suomen mestaruuden kausien 2018 ja 2021 jatkoksi. Tänä vuonna hänen roolinsa joukkueessa oli kuitenkin toistaiseksi selkeästi suurin. Tehokkaan kauden myötä “KB” sai syyskuussa myös ensimmäistä kertaa kutsun Huuhkajien matkaan. 

– Tällä kaudella pääsin näyttämään täällä kunnolla osaamistani, ja mulla on ollut aina luottavainen fiilis, että kunhan pääsen pelaamaan, niin mulla on HJK:lle annettavaa. Kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä, mutta tästä on nyt todella hyvä fiilis jatkaa: Uskon, että mulla on vielä paljon näytettävää ja todistettavaa niin itselleni, kannattajille kuin seuralle.

HJK Feltbayssa pelaamisen pikkupoikana aloittanut Kouassivi-Benissan on ehtinyt edustaa Veikkausliigassa kolmea muuta seuraa lainapesteillä Klubista: RoPSia syksyllä 2019, Interiä 2020 ja FC Lahtea 2022. 

– HJK merkitsee mulle paljon, ja Töölössä pelatessa tuntuu, että olen kotona. Katsojat ovat eläneet hienosti mukana tällä kaudella, ja odotan innolla, että saadaan lisää kohtaamisia heidän kanssaan. Tälläkin kaudella on vielä paljon pelattavaa! 

”KB” juhli liigakauden päätteeksi kolmatta Suomen mestaruuttaan.