Kiihkeä Cup-välierä torstaina

Liigassa HJK oli selkeästi parempi kun joukkueet kohtasivat 21.5. Kotijoukkue HJK vei täyden pistepotin silloin numeroin 3-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Juho Mäkelä kahdesti ja Demba Savage kerran. Torstain Cup-välierään HJK joutuu lähtemään ilman Demba Savagea.

Muiltakin osin HJK joutuu lähtemään Cup-välierään hieman siipirikkoisena.

– Näilä näkymin Joel Perovuo ja Sebastian Sorsa ovat pois pitkäaikaispotilas Berat Sadik lisäksi toppari Hakanpää on käytettävissä tarvittaessa, HJK-päävalmentaja Antti Muurinen kertoo. 

Peruuttelemaan ei hallitseva Cup-mestari kuitenkaan lähde. HJK-leirissä Cup arvostetaan korkealle, sillä koko turnauksen voitto veisi varmuudella eurokentille ensi vuonna.

– Cupin merkitys on aina arvaamattoman suuri.

Vastustaja FC Honka on ailahdellut kuluvalla liigakaudella. Alku oli espoolaisille hankala, mutta joukkue on parantanut pitkin kevättä ja alkukesää. HJK:n kotitaialle Honka ei kuitenkaan mahtanut mitään kun joukkueet kohtasivat liigassa vajaa pari viikkoa sitten.

– Pelit Hongan kanssa ovat aina kiihkeitä, pelattiinpa sitten liigaa tai cupia. Paikallispelien lataus on kohtaamisissamme aina läsnä, ja uskon että se näkyy myös torstaina.

Kotonaan Sonera Stadiumilla HJK on ollut voittamaton. Nyt Cupin välierä käydään Vantaalla ”puolueettomalla maalla”. ISS-Stadionin pintana toimii kuitenkin Sonera Stadiumin tapaan tasainen tekonurmi. 

Honka ja HJK kohtaavat Suomen Cupin välierässä torstaina Vantaan ISS-stadionilla kello 18.30.

Ottelu suorana YLE Areenalla

YLE Areena näyttää Suomen Cupin välierän suorana nettilähetyksenä. Lähetys alkaa Areenalla klo 18.25.

Klikkaa: http://areena.yle.fi/tv/1567857/#/play