Kiinteistönvälitystä Klubisydämellä

HJK:n ja Isännöintipalvelu Isarvon kumppanuus syventyy.

Isännöintipalvelu Isarvo
Turusta Klubiin tullut Miro Tenho asuntonsa ovella.

HJK:hon saapuu vuosittain uusia pelaajia ympäri Suomea ja maailmaa. Jotta jalkapalloon voi keskittyä, on urheilijalle tärkeää saada tavallisen arjen asiat järjestykseen mahdollisimman nopeasti. 

Uudelle paikkakunnalle asettuessa tulee ensimmäisenä esiin oman asunnon löytäminen. HJK haluaa olla myös tässä asiassa edelläkävijä, ja parhaiten se onnistuu asiantuntevan ja osaavan yhteistyökumppanin kautta. 

Apu löytyykin läheltä, kun HJK:n luotettava kumppani Isännöintipalvelu Isarvo laajentaa toimintaansa nyt myös asunnonvälitykseen. Isarvo Koti Oy keskittyy kiinteistönvälityspalveluihin sekä asuntojen myyntiin ja vuokrauksiin. HJK:n myyntijohtaja Esko Villman iloitsee yhteistyön syventymisestä tutun kumppanin kanssa.

– On hienoa syventää yhteistyötämme pitkäaikaisen ja hyvän kumppanimme Isännöintipalvelu Isarvon kanssa heidän liiketoimintansa kasvaessa myös asunnon vuokraus- ja välityspalveluihin. Voimme näin auttaa ja helpottaa klubilaisten asuntoihin ja asumisjärjestelyihin liittyviä ratkaisuja suosittelemalla Isarvo Kotia ratkaisemaan ongelmat asiantuntevasti.

Klubin matkassa jo pitkään ollut Isarvo tietää, miten voittava joukkue kasataan ja kuinka omalla toiminnalla voidaan vaikuttaa menestykseen. Tämän tietää myös Isarvo Koti Oy:tä luotsaamaan lähtenyt Martti ”Mara Luukkanen LKV, LVV, jolla on pitkäaikainen kokemus pääkaupunkiseudun asuntojen vuokraus- ja myyntitoiminnasta. Maran mukaan HJK-yhteistyö on asia, joka varamsti huomataan

– Meille on ilo ja kunnia olla mukana Helsingin ja Suomen ykkösjoukkueen HJK:n yhteistyökumppanina. Tämä kumppanuus on kiinteistönvälityspiireissäkin hyvin korkealle arvostettu juttu. Haluamme auttaa Klubilaisia asuntoasioissa, oli sitten kyse myynti- tai vuokraustarpeista, molemmat hoituu tyylikkäästi ja Klubilaisille kilpailukykyiseen hintaan.

HJK:n ja Isarvon kumppanuus on malliesimerkki yhteistyöstä, joka on vakaalla pohjalla ja jonka avulla molemmat osapuolet voivat kehittyä ja kasvaa. Kevään koputtaessa jo ovelle odotukset tulevaa kautta ajatellen ovat korkealla, kun Klubi pelaa viimeisiä otteluitaan ennen Veikkausliigakauden alkua. 

Mikäli ilmojen lämmetessä mieleen tulee myös uusi asunto lähempänä vihertävää jalkapallokenttää, tiedät mitä tehdä: soita Maralle ja asiasi hoituu sujuvasti, 0400 705 805!

Lue lisää: Isännöintipalvelu Isarvo »