Kiitos kausikorttilaiset! – HJK:lta 17 000 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon

HJK-yhteisön kolmen vuoden kausikorttien eli Klubien Klubi -korttien myynti päättyi viime viikon sunnuntaina. Jokaisesta myydystä Klubien Klubista HJK on luvannut lahjoittaa Aulis Rytkönen -rahastoon yhden euron per kortin voimassaolokuukausi, eli yhteensä 36 euroa per Klubien Klubi -kausikorttilainen.

Aulis Rytkönen -rahasto. Photo: © Jussi Eskola

Klubien Klubeja myytiin lopulta komeat 474 kappaletta, eli lähes 200 enemmän kuin vuonna 2019, jolloin Klubien Klubi oli edellisen kerran myytävänä. Täten HJK lahjoittaa Aulis Rytkönen -rahastoon komean summan – yhteensä noin 17 000 euroa.

Kaikki muut HJK:n kausikortit, mukaan lukien upouusi tilauspohjainen kausikortti, ovat luonnollisesti edelleen myynnissä irtolippujen tapaan osoitteessa liput.hjk.fi.

HJK:lle on tärkeää, että jalkapallon harrastaminen on mahdollista kaikille nuorille perhetaustasta, taloudellisista tilanteesta tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Siksi HJK ry:n pelaajat voivat hakea avustusta jalkapalloharrastukseensa Aulis Rytkönen -rahaston kautta.

Vuosittain jaettavien avustusten avulla HJK:n junioripelaajat voivat saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten, ja avustus yhtä pelaajaa kohden on vuositasolla 100–2500 euroa. Vuosina 2015–2021 rahasto on tukenut yhteensä 472 pelaajaa.

Rahastoon voivat tehdä lahjoituksia niin yritykset kuin yksityishenkilöt, ja kaikki lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä junioreiden hyväksi. Haluatko olla mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa? Katso lahjoitusohjeet täältä »