Kiitos, Roni

Roni Peiponen päättää pelaajauransa.

Roni Peiponen - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola

HJK:n oma kasvatti ja pitkäaikainen pelaaja Roni Peiponen, 23, päättää pelaajauransa.

– Haluan kiittää koko Klubiperhettä hienoista vuosistani HJK:ssa. Olen saanut olla mukana hienossa yhteisössä, saanut hyviä ystäviä ja mukavia muistoja. Erityiskiitokset myös vanhemmilleni, jotka ovat tukeneet minua hienosti koko pelaajauran ajan, kiittää Roni Peiponen.

Roni Peiponen - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola
Roni Peiponen kamppailee Liverpoolin Adam Lallanan kanssa Olympiastadionilla 1.8.2015.

– Haluan kiittää omasta ja seuran puolesta Ronia kaikesta seuran eteen tehdystä työstään ja omistautumisesta yhteisten tavoitteiden eteen, jotta yhdessä voisimme olla parempia. Minulla on ollut hieno mahdollisuus seurata aitiopaikalta hänen kasvamistaan seurassa aina nuorimmista akatemian ikäluokista kohti miesten liigajoukkuetta. Tämän matkan varrelle on mahtunut monia hienoa hetkiä ja muistoja. Toivotamme Ronille kaikkea hyvää tulevaan, kiittää puolestaan HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula

Roni Peiponen - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola
Roni Peiponen juhlii maalia Guy Moussin ja Formosa Mendyn kanssa.

Malminkartanon Pedoissa jalkapallon pelaamisen aloittanut ja kahdeksanvuotiaasta asti HJK:ssa pelannut Peiponen debytoi Veikkausliigassa toukokuussa 2015 ottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hyvin sujuneen kauden jälkeen hän teki sopimuksen norjalaisen Molde FK:n kanssa ja palasi takaisin Klubiin 2016 ensin lainasopimuksella ja 2017 HJK:n sopimuspelaajana.

HJK:ssa Roni pelasi yhteensä 73 ottelussa, joista 50 Veikkausliigassa ja kaksi UEFA Champions Leaguen karsinnoissa. Maaleja tilille kertyi kaksi, kuten myös maalisyöttöjä.

Roni Peiponen - HJK Helsinki. Photo: @ Jussi Eskola
Kiitos, Roni

Lue lisää:
HS: Viimeinkin mielenrauhaa »