Kiitos, Tuomas!

Tuomas Ollila siirtyy Paris FC:hen, pariisilaisseura maksaa Klubille siirtokorvauksen.

Wingback Tuomas Ollila siirtyy HJK:sta Ranskan kakkostasolle Paris FC:n joukkueeseen. Ollilan kaksivuotisesta sopimuksesta Klubiin oli jäljellä jälkimmäinen puolikas, joten HJK saa Pariisista siirtokorvauksen.

Jo ennen siirtymistään HJK:hon Ollila oli ollut kahdella Ilves-kaudellaan erittäin tehokas vasemmalla laidallaan, ja vakuuttava työskentely hyökkäyspäässä jatkui myös Klubissa. 23-vuotias vasuri viimeisteli HJK:lle Veikkausliigassa seitsemän maalia ja syötti kolme. Liigacupissa tehot olivat kiekkotermein 2+4 ja eurokentillä 1+1.

Tuomas Ollila viimeisteli Larnessa komean maalin Topi Keskisen esityöstä.

Suomen mestaruuden ja Konferenssiliigan lohkovaihepaikan lisäksi “Tumen” vuoteen mahtui myös A-maajoukkuedebyytti sekä valinta Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi.

– Tuomaksen kanssa projekti meni täysin pelaajan ja seuran yhteisen suunnitelman mukaisesti. Kahden vuoden sopimuksen tavoitteena oli, että ensimmäisen vuoden aikana Tuomas näyttää myös HJK:ssa kuuluvansa Veikkausliigan eliittiin, onnistuu europeleissä, nousee Huuhkajiin ja pääsee tässä siirtoikkunassa kansainvälisille kentille. HJK:n tavoitteena oli, että tammikuussa myymme Bojanin (Radulovic) ja Tuomaksen, ja molemmat toteutuivat, toimitusjohtaja Aki Riihilahti iloitsee.

HPS:ssä jalkapallon aloittanut ja KäPassa kasvanut Ollila edusti ennen Ilvestä KTP:tä sekä HJK Klubi 04:ää. Haastattelimme Tumea pidemmin elokuussa. Juttu on luettavissa täältä.

– Vuosi HJK:ssa oli kaikin tavoin loistava. Suomen mestaruus ja lohkopaikka olivat upeita kokemuksia, ja tulen muistamaan ne aina! Kiitos kaikille seurassa oleville ja mahtaville faneille hienosta vuodesta ja seurajohdolle siirron toteutumisesta! Onnea ja menestystä Klubille ja nähdään taas, Ollila hymyilee.

Kiitos kaikesta ja onnea matkaan, Tume!