Klubi 04 aloittaa kautensa kotipelillä lauantaina

Vuonna 2004 FC Jokerien jalkapallotoiminnan raunioille perustettu Klubin farmijoukkue Klubi 04 on tuottanut vuosien varrella huiman määrän liigapelaajia. Sinivalkoisesta joukosta on noussut liigatasolle jo noin 80 pelaajaa. Muun muassa sellaiset nimet kuin Joel Pohjanpalo, Perparim Hetemaj, Robin Lod ja Erfan Zeneli ovat nousseet Veikkausliigaan Klubi 04:n kautta. Tämän kauden liigamiehistössä lähes puolet on hakenut kyytiä Tähtitehtaasta.

Toista kauttaan Klubi 04:n päävalmentajana toimiva Toni Koskela kuuluu myös edustusjoukkueen valmennusryhmään. HJK Akatemia B17 vastuuvalmentaja Samu Koski puolestaan valmentaa myös Klubi 04:ssa. Valmennuslinja on yhtenäinen ja valmentajien välillä on yhteisymmärrys pelitavasta.

– Jatkumo liigaryhmän, Klubi 04:n ja nuorempien Akatemia-joukkueitten välillä toimii koko ajan selkeämmin. Viime kauden jälkeen seitsemän pelaajaa nousi liigajoukkueeeseen. Tänäkin vuonna meillä on hyvä ryhmä kasassa. Takana on hyviä harjoitusotteluita ja olemme valmiita sarjan alkuun, toteaa Toni Koskela.

Tule kannustamaan – tuotot Aulis Rytkönen -rahastoon

Klubi 04:n kotiottelut pelataan Sonera Stadiumilla. Pelissä on auki vain Itäkatsomo. Liput maksavat 10 euroa, lapset, eläkeläiset ja Forza HJK 5 euroa. Vain käteisellä!

Kaikki ottelun lipputulot ja kioskituotot ohjataan lyhentämättöminä Aulis Rytkönen -rahastoon vähävaraisten junioreitten tukemiseen. Tervetuloa bongaamaan tulevat tähdet ja samalla tekemään hyvää.