Klubi 04 aloittaa Komia-turnauksen, edustusjoukkue kohtaa ruotsalaisvastustajat

Suomen maajoukkuekomennukset harvensivat HJK:n edustusjoukkueen rivejä sen verran, että keskiviikkona SJK saa haastajan parhaalla miehistöllään matkaan lähtevästä Klubi 04:stä.
Maajoukkuepelaajien paluun jälkeen osat vaihtuvat, ja HJK:n edustusjoukkue matkustaa Seinäjoelle. Kahdesta kovasta ruotsalaisvastustajasta ensimmäisenä on vuorossa suomalaisvalmentaja Sixten Boströmin luotsaama Örebro. Joukkueet kohtaavat Wallsport Areenalla torstaina.
Sen jälkeen vuorossa on kahden päivän tiukkaa treeniä ennen sunnuntaista kohtaamista toisen ruotsalaisryhmän, Djurgårdens IF:n, kanssa. Sunnuntain otteluun HJK saa mukaansa myös A-maajoukkueen matkassa olleet Juhani Ojalan ja Sebastian Mannströmin.
Mielenkiintoa ei peleistä puutu.
Örebrota luotsaava Sixten Boström on klubilaisille tuttu hänen pelivuosiltaan. Hän edusti sinivalkoista raitapaitaa, kahta Häcken-kautta lukuunottamatta, lähes koko 80-luvun ajan. Boströmin lisäksi Örebrosta löytyy suomalaisväriä Tommy Wirtasen, Denis Abdulahin ja Fredrik Nordbeckin muodossa.
Örebro sijoittui viime kaudella Allsvenskanin kolmannelle sijalle.
Sunnuntain vastustajan Djurgården IF:n riveissä suomalaisväriä on hieman enemmän. Kasper Hämäläinen, Joel Perovuo, Daniel Sjölund, Jani Lyyski ja Joona Toivio ovat kaikki klubifaneille tuttuja nimiä. Tämän lisäksi nykyinen HJK-keskikenttä Aki Riihilahti on edustanut DIF:ää ennen paluutaan HJK-paitaan.
Viime kausi jäi joukkueella pienoiseksi pettymykseksi, kun Allsvenskanista irtosi vasta kymmenes sija.
Sinivalkoraidat Seinäjoen Komia-turnauksessa


Ke 9.2. klo 19.00 SJK-Klubi 04 
To 10.2. klo 17.00 HJK-Örebro
Su 13.2. klo 14.30 HJK-Djurgårdens IF