Klubi 04: Klubi 04:lle avausvoitto JJK:n kustannuksella

KLUBI 04 vs JJK 2-1 (1-0)
Maalit: 45′ Kouassivi-Benissan, 81′ Jäntti – 88′ Alaharjula

Ottelu alkoi vauhdikkaasti pelin aaltoillessa puolelta toiselle. Aivan huippupaikoille ei kumpikaan alun aikana päässyt, mutta puolustajat molemmissa päissä saivat olla varuillaan.

Ensimmäisenä laukaustaan hyvästä sektorista pääsi kokeilemaan JJK:n Honar Abdi, jonka viuhuva kuti painui kuitenkin hienoisesti ohi Rasmus Leislahden vartioiman Klubi-maalin etutolpan.

Jakso eteni vääjäämättä kohti päätöstään, kun JJK sai kulmapotkusta pallon jo maaliviivalle asti. Viivalla seissyt Klubin Kalle Katz onnistui kuitenkin katkossa, jonka jälkeen toppari lähetti pallon rauhassa laidassa olleelle Kevin Kouassavi-Benissanille. Tämä huomasi läpi kirmanneen Jyri Kiurun, joka pääsi kaikessa rauhassa laukomaan. Oikea-aikaisesti vastaan tullut Jere Pyhäranta onnistui kuitenkin torjumaan Kiurun huippupaikan.

Ensimmäinen jakso oli jo edennyt lisäajalle, kun Klubi vyörytti viimeisen vastahyökkäyksen. Samuel Tammivuori leikkasi oikealta laidalta keskemmälle ja jatkoi pallon Kouassavi-Benissanille. Tämä sai jalan vapaaksi ja lähetti kauniin kierteisen vedon takakulmaan ohi voimattoman Pyhärannan. Osuman jälkeen siirryttiin välittömästi tauolle.

Toinen jakso jatkui ensimmäisen kaltaisena, joskin hieman rikkonaisempana. Molemmat vyöryttivät nopeita hyökkäyksiä, ja pallonriistoja nähtiin paljon.

Ensimmäinen todellinen tekopaikka aukesi vieraden Mikko Manniselle, jonka lähietäisyydeltä lähteneen kovan vedon Leislahti kuitenkin torjui upeasti, kaapaten vielä paluupallon hyppysiinsä.

Huipputorjunnan jälkeen ote siirtyi selvästi isäntien haltuun. Käynnissä oli 81. peliminuutti, kun helpottava 2-0 osuma syntyi. Kiurun kova prässi tuotti hyökkäyksen, jossa pallo ajautui lopulta vaihdosta kentälle tulleelle Jean Mabindalle, jonka laukaus ohjautui onnekkaasti Tommi Jäntin kautta sisään.

Klubille aukesi vielä yksi loistopaikka, kun Julius Tauriainen pääsi laukomaan Kiurun esityöstä, mutta laukaus painui hienoisesti ohi maalin.

JJK:n vuoro iskeä oli seuraavasta hyökkäyksestä. Varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain pari minuuttia, kun Honar Abdin keskitys tavoitti vapaana olleen Patrik Alaharjun, jonka täydellisyyttä hiponut pusku painui tolpan kautta sisään.

Kavennus jäi kuitenkin lopulta ottelun viimeiseksi osumaksi, ja näin Klubi 04 avasi pistetilinsä kauden toisessa ottelussa.

Seuraavan kerran Klubi pelaa maanantaina 14.5, kun joukkue matkaa Kotkaan KTP:n vieraaksi. Ottelu alkaa 18:30.