Klubi avasi treenikauden tiistaina

HJK:n vuoden 2014 ensimmäiset treenit pidettiin tiistaiaamuna Talin hallissa. Lomat ovat nyt Klubin osalta ohi, joten on jälleen aika vetää nappikset jalkaan ja aloittaa työnteko. Laskeutuminen takaisin treenirytmiin sujui rennoissa merkeissä hyvin lomailleiden pelaajien ollessa jo innokkaita aloittamaan.

  • Oli hyvä loma. Sain rentoutua perheen kanssa jouluna ja levätä hetken ennen uutta urakkaa. Kiva taas palata treeneihin. Aika leppoisasti mentiin vielä, ihan hyvältä tuntui, totesi Robin Lod.

Tammikuun treeniohjelma alkaa rennosti, mutta hommia riittää silti. Tiistaina joukkue harjoitteli Talin hallin vuoron lisäksi Olympiastadionilla painia, ja sama kaava toistuu torstaina. Vaikka kauden alkuun onkin vielä monta kuukautta, ovat tavoitteet jo varsin selvät.

 – Kovaa työtä on tiedossa. Sekä joukkuetta että omaa pelaamista pitää kehittää. Tasaisuutta yritän löytää omaan peliini, ja yritän kiinnittää erityishuomiota puolustamiseen, tarkensi viime kauden sankari Lod.

Harjoituskauden ensimmäisen ottelunsa HJK pelaa perjantaina 17.1 kello 14.15 Talin hallissa viime kaudella Latvian pääsarjassa kuudenneksi sijoittunutta FC Jûrmalaa vastaan. Myös Liigacupin pelit Klubi aloittaa Talin hallissa, jonne vastustajaksi 30.1. saapuu RoPS.