Klubi isännöi Honkaa Liigacupin puolivälierässä 2.3. kello 15

HJK:n edustusmiehistö matkustaa treenileirille 3.–13.3.

HJK:n piti tänään kohdata Honka harjoitusottelussa. Kun tuo peli ei toteutunut, pelasi joukkue tänään tiimin sisäisen harjoitusottelun.

HJK ja FC Honka kohtaavat Liigacupin puolivälierässä keskiviikkona 2.3.2022 klo 15.00. Ottelu pelataan tämän jutun kuvassa näkyvällä Töölön Pallokenttä 1:llä. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Ruudusta. Katsomot ovat vielä lumikinosten peitossa, minkä johdosta otteluun ei valitettavasti voida ottaa yleisöä.

Veikkausliiga arpoi myös Liigacupin jatko-ohjelman puolivälieristä eteenpäin siten, että kaavio on valmiina finaaliin saakka. HJK vs Honka -ottelun voittaja kohtaa välierässä vieraskentällä SJK vs HIFK -ottelun voittajan. Liigacupin finaali pelataan 19.3.2022.

HJK:n Veikkausliiga-joukkue matkustaa kymmeneksi päiväksi harjoitusleirille Turkin Antalyaan heti ottelua seuraavana päivänä 3. maaliskuuta. Tästä johtuen HJK pelaa Liigacupin ottelun vahvasti reservipitoisella miehistöllä. 

– Olimme ennen arvontaa sopineet Hongan kanssa harjoitusottelun pelaamisesta tänään perjantaina. Kun arvontatulos tuli, Honka ei halunnutkaan pelata tänään, joten Liigacup-kohtaaminen sovittiin lopulta ensi viikolle, HJK:n päävalmentaja Toni Koskela taustoittaa.

– Edustusmiehistöllemme on luvattu lauantaista tiistaihin vapaata ennen erittäin intensiivistä ja kauden tärkeintä harjoitusrupeamaa, ja joukkue palaa lomalta vasta keskiviikkoaamuna. Siksi Honkaa vastaan kentällä tullaan näkemään reservipitoinen joukkue.  

Tiiviin treenitahdin lisäksi joukkue pelaa Turkissa kaksi harjoitusottelua: sunnuntaina 6.3. vastassa on norjalainen Sandefjord, toinen vastustaja on vielä vahvistamatta.  

Sandefjordista löytyy ainakin kaksi mielenkiintoista nimeä: Klubin viime kauden veskari Hugo Keto siirtyi joukkueeseen täksi kaudeksi, ja Sandefjordin kapteenina toimii vuonna 2019 HJK:ssa pelannut Harmeet Singh.

– Helsingissäkin talvi on ollut tällä kertaa sen verran ankara ja treeniolosuhteet haasteelliset, että koimme erityisen tärkeäksi päästä harjoittelemaan hyviin olosuhteisiin ennen Veikkausliiga-kauden alkua, Koskela toteaa. 

Liigacupin puolivälierät:

PVE 1: SJK – HIFK
PVE 2: HJK – FC Honka
PVE 3: FC Haka – Ilves
PVE 4: KuPS – FC Inter

Välierät:

VE 1: voittaja PVE 1 – voittaja PVE 2
VE 2: voittaja PVE 3 – voittaja PVE 4

Finaali:

voittaja VE 1 – voittaja VE 2