KLUBIKORTTI – Kaikki kausarit nyt myynnissä

Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen kausikortit ovat myynnissä HJK Lippukaupassa liput.hjk.fi!

Klubikortti - Kaikki kausikortit samalla kortilla!

HJK:n kaikki kausikortit ovat nyt myynnissä. Veikkausliigan kausikortti on tullut myyntiini jo aiemmin, ja nyt myös Kansallisen Liigan ja Ykkösen kausikortit ovat saatavilla. Uuden lipunmyyntijärjestelmän myötä latautuvat kaikki haluamasi kausikortit yhdelle kortille. 

On vain yksi Klubi! Voit jatkossa itse räätälöidä mitä Klubin joukkueista haluat seurata. Voit valita vain yhden kausikortin tai yhdistellä Veikkausliigan, Kansallisen Liigan ja Ykkösen kortteja haluamallasi tavalla. 

Klubikortti – Klubilaisuus ei vanhene

Et tarvitse kolmea eri kausikorttia käydäksesi kaikissa Klubin otteluissa. HJK:n kausikortti on nyt Klubikortti, johon voit tallentaa haluamasi kausikortit. Klubikortti ei vanhene kauden jälkeen, kuten ei klubilaisuuskaan, vaan kestää vuodesta toiseen.

Pääset ostamaan kaikki haluamasi kausikortit HJK Lippukaupasta. Mikäli olet jo ostanut Veikkausliigan kausikortin, voit ostaa Kansallisen Liigan ja Ykkösen kausikortit samalle Klubikortille kirjautumalla omalle Klubitilillesi.

Klubikortti? Klubitili? Näin se toimii! 

KLUBIKORTTI on henkilökohtainen vuodesta toiseen kestävä avaimesi klubiyhteisöön. Klubikortti voi valintasi mukaan olla perinteinen muovinen kortti tai digitaalinen kortti. Et vielä näe Klubikorttia omalla tililläsi, mutta ei hätää. Muoviset Klubikortit postitetaan ja digitaaliset Klubikortit toimitetaan sähköisesti hyvissä ajoin ennen kauden alkua. 

KLUBITILI on oma asiakastilisi. Voit luoda Klubitilin ja kirjautua sisään osoitteessa liput.hjk.fi. Jos olet jo ostanut HJK:n Veikkausliigan kausikortin 2021 tai sinulla on Klubien Klubi -kortti, olet jo luonut käyttäjätunnuksen ja sinulla on Klubitili. Kun luot Klubitilin, luodaan sinulle automaattisesti Klubikortti. Et voi ostaa kausikorttia ilman Klubitiliä.

KAUSIKORTIT ladataan Klubikortillesi samaan tapaan kuin julkisen liikenteen matkakortillesi ladataan uusia kausia. Voit ostaa kausikortteja kirjautumalla Klubitilille. Kaikki ostamasi kausikortit ladataan automaattisesti samalle Klubikortille. Näin et enää tarvitse useita eri kausikorttia. Voit myös ostaa uusia kausikortteja pitkin kautta tai uusia paikkasi seuraavalle vuodelle. Ostostesi tiedot päivittyvät automaattisesti samalle Klubikortillesi. 

OSTOKSESI näet omalta Klubitililtäsi omien tietojesi alta. Jos olet ostanut esimerkiksi Veikkausliigan kausikortin, näet ostotositteen sieltä. Et näe portilla näytettävää digitaalista klubikorttiasi vielä omalla tililläsi, mutta ei huolta! Klubikorttisi ilmestyy tilillesi ennen kauden alkua sisältäen automaattisesti kaikki siihen mennessä ostamasi kausikorttituotteet. Voit myös ostaa lisää kausikortteja korttisi saapumisen jälkeen, jolloin kausikortti latautuu automaattisesti Klubikortillesi. 

Lue lisää: Klubikortti – Usein kysyttyä »