Klubille oppitunti Oslossa

Harjoitusottelu Vålerengaa vastaan päättyi tappioon selvin lukemin, kun isännät nappasivat voiton maalein 4-1.

VIF vs HJK - Toni Koskela

VIF vs HJK 4-1 (2-1)

HJK:n peli pysyi alkuun erittäin hyvin kasassa, mutta lähes parhaalla kokoonpanollaan pelannut Vålerenga iski terävästi HJK:n ehkä hieman naiivesta virheistä.

HJK:n maalin teki jo 4. minuutilla Julius Tauriainen.

– Me aloitettiin peli hyvin ja oltiin 20 minuuttia selvästi parempia, mutta pikku hiljaa Vålerenga pääsi paremmin mukaan ja oli vaarallisempi joukkue sekä voittaen ansaitusti. Meidän pitää olla huomattavasti kyynisempiä tietyissä hetkissä omassa hyökkäämisessä sekä huolehtia paremmin tasapainosta, jotta tulos on parempi tämänkaltaisesta ottelusta, kommentoi ottelua HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK:n kokoonpanossa oli loukkaantumisista toipuvilla pelaajila selkeät minuuttirajat peliajalle ja siksi peliaikaa jaettiin tasaisesti kaikille. Mukana oli myös nuoria pelaajia, jotka saivat arvokasta oppia ja kokemusta.

HJK:n kokoonpano: Rudakov (45. Uusitalo), Alho (45. Peiponen), Obilor (65. Vesiaho), O’Shaughnessy (45. Toivomäki), Rafinha (45. Elderson), Väänänen, Dahlström, Riski, Tarasov (60. Mensah), Tauriainen (65. Ollikainen), Pelvas (40. Tynkkynen).