Klubin fanit treenasivat Muurisen komennossa

Tilaisuus alkoi stadionkierroksella, joukkueenjohtaja ”Peltsi” Peltoniemen kertoessa tarinoita entisajan pelimatkoilta. Fanit pääsivät myös joukkueen pyhimpään eli pukukoppiin, jossa selvisi mm. joukkueen sakkokassa sekä kenen nimi löytyy nöyryyttävästi biljardipöydän pohjasta.

Antti Muurinen oli etukäteen hieman huolissaan, josko arpaonni suosi sellaisia, jotka eivät jaksa vetää treenejä läpi. Nähtyään innokkaan ja hyväkuntoisen, ikähaarukaltaan 20-50 –vuotiaan porukan, ei ollut puhettakaan muusta kuin että treenit vedetään samalla kaavalla kuin edustusjoukkue  muutamaa tuntia aiemmin. 

Alkulämmöt ja syöttökarusellit sujuivat mallikkaasti. Erilaiset taktiset pienpelit olivat sopivan haastavia ja hauskoja. Lopussa vielä pelattiin ja maalissa nähtiin yllätysnimi,  Timi Lahti. Timi oli ilmiömäinen ja syykin selvisi. Hän on pelannut maalivahtina 15-vuotiaaksi asti. Tämä oli muuten uusi tieto myös Antille. 

Fanien kommentit Antin läsnäolosta, kannustuksesta ja treenistä olivat ylistäviä:

  • ”Parhaat treenit ikinä”
  • ”Mahtava fiilis”
  • ”Voitko Antti vetää meille treenit joka viikko?”
Myös Antti piti tapahtumaa ikimuistoisena ja kiitti lämpimästi treeneihin osallistujia sekä kaikkia muitakin Klubin faneja.