Klubin keskikentälle kovanluokan vahvistus

Harmeet Singh, Norjan Iniesta, pelasi vielä joulukuussa Eurooppa-liigaa, nyt valmis valloittamaan Euroopan HJK:ssa.

Harmeet Singh on HJK:n tuore vahvistus 2-vuotisella sopimuksella. Norjan maajoukkueen 28-vuotias oslolainen keskikenttäpelaaja tulee Klubiin Norjan liigan Sarpsborg 08:sta, joka pelasi tällä kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Vuonna 2010 Harmeet Singh listattiin espanjalaisen jalkapalloon erikoistuneen sanomalehden Don Balónin maailman 100 lahjakkaimman pelaajan joukkoon. Kansainvälinen media on antanut hänelle lempinimen Norjan Iniesta.

– Harmeet Singh on kokenut pelaaja. Hän tulee antamaan meidän pallolliseen vaiheeseen lisää osaamista. Hän on täydessä kunnossa ja pelannut talvikaudella treenipelejä ja muutenkin treenannut täysillä Sarpsborgissa. Hän on tässä mielessä samassa rytmissä meidän kanssamme ja valmis pelaamaan, kommentoi päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Harmeet Singh esiteltiin Klubipäädyn kannattajille tuoreeltaan perjantai-illan After Work -tapahtumassa Ravintola Bolliksessa.

Singh on Vålerengan juniorikoulun kasvatti ja hän on edustanut urallaan Vålerengan ja Sarpsborgin lisäksi Feyenoordia, Moldea, FC Midtjyllandia, Wisla Plockia, Kalmar FF:ää.

Norjan maajoukkueissa Harmeet Singh on pelannut U15-joukkueesta asti ja miesten maajoukkueessa vuodesta 2012 alkaen.