Klubin koko leirimiehistölle luvassa peliaikaa sunnuntaina

Turkissa pelattava HJK vs Sandefjord suorana lähetyksenä HJK TV:ssä klo 14.00.

HJK Helsinki. Photo: © HJK Media
Viimeistelytreenien voittajajoukkue: Joona Toivio, Valtteri Moren, Fabian Serrarens, Jukka Raitala, Atom Tanaka, Roope Riski ja Jair Silva.

HJK vs Sandefjord 
Su 6.3.2022 klo 14:00 
Harjoitusottelu – Antalya

HJK:n edustusmiehistö palaa huomenna sunnuntaina parin viikon ottelutauolta, kun joukkue saa harjoitusleirin yhteydessä vastaansa norjalaisen Sandefjordin kello 14.00 Suomen aikaa. Klubi on matkassa 21 kenttäpelaajan ryhmällä, ja jokaiselle on luvassa vastuuta. 

– Edellisestä pelistä on hetki aikaa, niin kaikkien on hyvä saada nyt minuutteja. Samalla saadaan varmistettua sopivan tasainen kuormitus ja sitä kautta laadukas tuleva harjoitusviikko hyvissä olosuhteissa, päävalmentaja Toni Koskela ennakoi.

Käytännössä HJK pelaa siten kahdella ”kentällisellä” – koko miehistö vaihdetaan ensimmäisen puoliajan jälkeen. Lisäksi joukkueeseen vasta keskiviikkona liittynyt Nassim Boujellab pelaa vain vajaan puoliajan, koska hänellä on takanaan jonkin verran tauko joukkueharjoituksista.

HJK tarjoaa Sandefjord-ottelun suorana lähetyksenä HJK TV:ssä. Norjalaistenkin joukoista löytynee tuttuja kasvoja, sillä viime kauden Klubi-maalivahti Hugo Keto siirtyi Sandefjordiin talvella, ja Klubi-paidasta niin ikään tuttu Harmeet Singh on joukkueen kapteeni. 

HJK:lla on jäljellä viisi harjoitusottelua ennen kauden alkua. Turkissa on tarkoitus pelata myös ensi viikonloppuna, kunhan vastustajalta saadaan tämän viikonlopun aikana virallinen vahvistus. Bolt Arenalla pelejä on maaliskuussa kolme, joskin kenraaliharjoituksesta 26.3. Hammarbytä vastaan puuttunee jokunen pelaaja, koska ottelu osuu maajoukkuetauolle. 

– Katsomme jäljellä olevia otteluita kokonaisuutena. Jokainen on varmasti saanut näyttöpaikan talven aikana. Vaikka peluutus tiivistyy, pyrimme jäljellä olevissa peleissä saamaan suurimmalle osalle ainakin yhden 90-minuuttisen. On erittäin tärkeää, että kauden alkaessa meillä on mahdollisimman laaja ryhmä pelaajia täydessä pelikunnossa, Koskela toteaa.

HJK Helsinki. Photo: © HJK Media