Klubin nuorilla sankareilla nousujohteinen syksy

Klubi 04:n alkukausi oli vaikea. Joukkueessa oli paljon vaihtuvuutta viime kauden jälkeen, kun yli kymmenen paljon pelannutta pääsi urallaan eteenpäin. Alkukaudesta pelaavan kokoonpanon vaihtuvuus oli iso. Keskikesällä asia alkoivat loksahtaa kohdalleen ja tulokset sen myötä.

Klubi 04:n ja liigajoukkueen välillä on ollut paljon liikettä kauden aikana, mikä on toiminnan päätavoitekin. Myös ensi talvella Klubi 04:n pelaajia nousee liigajoukkueen mukaan. Samalla tavalla 04:n uudistuu B-junioreista nousevilla pelaajilla.

Vaikka sarjakausi Kakkosessa on ohi, jatkuu nuorten kausi kovassa kansainvälisessä kyydissä. HJK U19 pelasi UEFA Youth Leaguessa ensimmäisen pelinsä irlantilaista Cork Cityä vastaan Töölössä 0-0. Toinen osaottelu pelataan Irlannissa 19.10. Otteluparin voittajan pelit jatkuvat otteluparin APOAEL – AS Roma voittajaa vastaan. AS Roma voitti ensimmäisen osaottelun numeroin 3-0.

– Olimme taitavampi joukkue, mutta kunnioitimme alussa isokokoista vastustajaa liikaa, toteaa pelissä keskikentällä esiintynyt Lucas Lingman.

– Irlantiin lähdetään hakemaan jatkopaikka.

Katso Lucas Lingmanin haastattelu yllä olevasta videosta tai suoraan Youtubesta »