Klubin uudet Adidas-pelipaidat!

HJK:n kauden 2020 vieraspelipaidat on valmistettu merestä kerätystä Parley Ocean Plastic® -kierrätysmuovista.

HJK on ensimmäinen suomalainen jalkapalloseura, joka pelaa Adidaksen kestävän kehityksen peliasuissa.

– Koemme, että seuralla on merkittävä rooli ja mahdollisuus edistää ympäristötietoisuutta yhteiskunnassa. Kierrätysmuovista valmistettujen pelipaitojen käyttäminen on meille selkeä jatkumo ympäristövastuutyöhön, avaa HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

HJK Adidas 2020
Bubacar Djaló (vas.), Annika Huhta, Nikolai Alho, Essi Saino, Rasmus Schüller

HJK:n miesten ja naisten liigajoukkueet pelaavat samalla Adidas-peliasulla.

HJK Adidas 2020 - Away shirt

Vieraspelipaidoissa on käytetty merestä kerättyä kierrätysmuovia, jonka toimittaa merien hyvinvointiin erikoistunut ympäristöjärjestö Parley for the Oceans. Kevyt Parley Ocean Plastic® -materiaalia sisältävä kangas on hengittävä ja antaa ilmavan tunteen ihoa vasten.

HJK Adidas 2020 sq 2

Klubin kotiasu on perinteitä kunnioittaen modernisoitu versio vuodesta 1909 käytössä olleesta sinivalkoisesta pystyraitapaidasta. Viime vuosista poiketen paidan pohjaväri on valkoinen, jossa on siniset raidat.

Miesten joukkueella on käytössään lohenpunaisen vierasasun lisäksi tummansininen kolmas peliasu. Kolmannen asun pelipaita on on samaa kierrätysmuovista valmistettua materiaalia, kuin lohenpunainen vieraspelipaita.

HJK:n ja Adidaksen yhteistyö on jatkunut yhtäjaksoisesti vuodesta 1965, jolloin Adidakselta saatiin ensimmäiset jalkapallokengät. Yhteistyö on yksi pisimmistä eurooppalaisessa jalkapallossa.

Kansallinen Liiga käynnistyy 13.6.2020 ja Veikkausliiga 1.7.2020. 

ON VAIN YKSI KLUBI.

HJK Adidas 2020 ls 2