Klubipäädyn katsomojärjestelyt muuttuvat

Klubipäädyn anniskelukatsomoita ovat jatkossa katsomolohkot 141 ja 142. Muutos astuu voimaan KuPS-ottelussa 19.6.

HJK kysyi Klubipäädyn kausikorttilaisilta mielipiteitä Klubipäädyn katsomojärjestelyistä. Saimme runsaasti vastauksia kyselyyn ja palautetta väliaikaisesta järjestelystä.

Vastauksista korostuivat kaksi selkeästi mielekkäintä vaihtoehtoa. Nykyinen järjestely matalammalla aidalla keräsi toiseksi eniten ääniä, mutta eniten ääniä keräsi anniskelukatsomoiden siirtäminen Klubipäädyn itäiseen laitaan ja muista katsomolohkoista tehtäisiin ikärajattomia.

KuPS-pelistä alkaen Klubipäädyn anniskelukatsomoita ovat idän puoleiset katsomolohkot 141 ja 142. Kyseisissä katsomolohkoissa on mahdollista juoda alkoholijuomia katsomon puolella mukiin kaadettuna. Näin ollen katsomolohkot 143-148 ovat ikärajattomia katsomolohkoja, joissa alkoholijuomia ei saa viedä katsomon puolelle. Katsomon takaisella terassialueella voi juoda alkoholijuomia. Alaikäiset voivat kulkea terassialueella vapaasti.

Mikäli Klubipäädyn kausikorttilaisena haluat vaihtaa paikkaasi muutoksen takia, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Jos olet jo lunastanut lippusi KuPS-otteluun, lipussasi tai kausikortissasi saattaa vielä lukea virheellisesti K18-katsomo. Uusi anniskelukatsomojärjestely astuu kuitenkin voimaan KuPS-ottelusta alkaen.

HJK tekee aktiivisesti yhteistyötä kannattajapäädyn kanssa. Kannattajien kanssa pidetään yhteyttä aktiivisesti WhatsApp-ryhmässä ja vähintään kerran kuukaudessa järjestettävissä kokoontumisissa Klubin toimistolla. Kuulemme mielellämme palautetta jatkossakin ottelutapahtuman liittyvistä asioista. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa kaikille turvallista matsikokemusta.