Klubipäädyn vakiokasvo osti firmansa logon Hetemaj’n pelipaitaan

Paluumuuttaja Perparim Hetemaj’n pelipaitaa numero 56 koristaa etupuolella MK Facaden logo.

Perparim Hetemaj - HJK Helsinki. Photo: © Jussi Eskola

Julkisivusaneerauksiin erikoistuneen rakennusliikkeen toimitusjohtaja Marko Kahilainen kertoo, miksi yritys tarttui mahdollisuuteen hankkia logo juuri “Perpan” paidassa. 

– Haluamme olla mukana nousevassa suomalaisessa jalkapallokulttuurissa, ja lajissa suurin sydämemme sykkii Klubille. Itse käyn seuraamassa intohimoisesti Klubin pelejä aina kun vain aikataulut sallivat, ja yleensä tottakai Klubipäädyssä, Kahilainen hymyilee. 

– Kun saimme kuulla tästä upeasta sopimuksesta ja mahdollisuudesta saada näkyvyyttä Perpan paidassa, emme asiaa juuri miettineet. Perpassa olen aina arvostanut hänen taitojensa lisäksi suurta työmoraalia, ja tälläistä tekemisen tasoa tavoittelemme myös MK Facadessa. Tervetuloa kotiin, Perpa!

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman kertoo seuran ja MK Facaden yhteistyön jatkuneen jo pitkään. 

– On hienoa syventää vuosia jatkunutta yhteistyötä ja saada MK Facade mukaan suomalaisen futislegendan paluuseen Klubi-paitaan. Yhteinen matkamme on kestänyt jo vuosia, ja MK Facade auttanut meitä yhteistyön aikana muun muassa Bolt Arenan erilaisissa rakennus- ja kunnostusprojekteissa – he ovat maalanneet esimerkiksi aurinkokatsomon kattorakenteet Klubin väreihin.

HJK-pelipaidat ovat myynnissä osoitteessa hjk.fi/store.

Marko Kahilainen - MK Facade Oy
MK Facaden toimitusjohtaja Marko Kahilainen on tuttu mies Klubipäädyssä.