Klubipäätyyn seisomakatsomo ja alaikäisten katsomolohkot

Kauan toivottu seisomakatsomo ilmestyy Klubipäätyyn paikallispelissä Gnistania vastaan. Liput keskiviikon paikallispeliin ovat pian myyty loppuun.

Keskiviikon ottelussa Gnistania vastaan Klubipäädyssä voi katsoa peliä ja kannustaa Klubia seisomakatsomossa. Katsomopenkit ruuvataan irti maalin takaa olevista katsomolohkoista 144 ja 145.

Kyseessä on kokeilu, joka kestää kesän ensimmäiseen eurokarsintojen kotipeliin saakka, jolloin penkit palautetaan UEFA:n vaatimuksesta. Penkit pysyvät loppukauden ajan paikallaan, mutta HJK:n tavoitteena on, että seisomakatsomo tekisi paluun kokonaisuudessaan kaudella 2025, mikäli UEFA sallii seisomakatsomot myös europeleihin.

Lisäksi Klubipäädyn lohkojen 145 ja 146 väliin tulee aita, jolla erotetaan K18- ja ikärajattomat katsomolohkot (146-148) toisistaan. Näin ollen anniskelukatsomolohkot palaavat jo Gnistan-matsissa. Täysi-ikäinen voi siirtyä ikärajattomasta katsomolohkosta anniskelukatsomon puolelle 145 ja 146 välisten katsomolohkojen portaiden yläpäästä esimerkiksi hakemaan purtavaa kioskeista ja saapua takaisin lippuansa näyttämällä.

Klubipäädyn ikärajattoman katsomonosan palvelut löytyvät Pääkatsomon puolelta. Näin ollen Klubipäädyn ikärajattomasta katsomonosasta on pääsy Pääkatsomon puolelle. Anniskelukatsomolohkoja ovat siis 141-145, ja ikärajattomia katsomoita 146-148.

Sisäänkäynti Klubipäädyn kaikkiin katsomolohkoihin tapahtuu normaalisti Bolt Arenan Urheilukadun kulmasta, mutta sisäänpääsyjonot erotellaan niin, että ikärajattomaan katsomoon saavutaan Urheilukadulta katsottuna kahdesta vasemman puoleisimmasta portista sisään, ja anniskelukatsomoihin tullaan oikeanpuoleisista porteista. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi mihin tahansa Bolt Arenan anniskelukatsomoon.

HUOM KAUSIKORTTILAISET! Mikäli haluat vaihtaa omaa kausikorttipaikkasi uuden järjestelyn takia, ole sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen [email protected].