Kouassivi-Benissan pitkälle huilille – HJK–SJK tänään Boltilla klo 17 

Klubin maaliskuun treenipeleihin on myynnissä edullinen lippupaketti osoitteessa hjk.lippu.fi

Kevin Kouassivi-Benissan - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist
Harmillinen rasitusvamma pitää laitapuolustaja Kevin Kouassivi-Benissanin sivussa kuukausia.

Kentänhoitajat pääsevät tänään taas näyttämään parasta osaamistaan, kun HJK ja SJK kohtaavat keskiviikkona lumisissa oloissa harjoitusottelussa Bolt Arenalla klo 17. Liput (10/5 euroa) ovat myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi, ja ottelu on nähtävissä suorana ja Petteri Vennelän selostamana osoitteessa hjk.fi/live (5 euroa). 

Klubilla on ottelussa jonkin verran poissaoloja. Niistä harmillisin on oikean laitapuolustajan Kevin Kouassivi-Benissanin rasitusvamma, josta pelikuntoon toipuminen tulee viemään kuukausia. 

Kotkassa lauantaina kolhuja saaneet Aleksi Paananen ja Topi Keskinen huilaavat tänään. Paananen on valmennuksen käytettävissä lauantaina Ilves-treenipelissä tai viimeistään ensi viikolla. Sama ennuste on Lucas Lingmanilla. Keskisen odotetaan olevan pelikunnossa viikon, parin kuluttua.

Varusmies Aapo Halmeen on tarkoitus tehdä talvikauden ensiesiintymisensä lauantaina Ilvestä vastaan. Halmeen tavoin viimeistä inttikuukauttaan Urheilukoulussa kahlaava Anthony Olusanya on viettänyt viime päivät (ja yöt) metsäleirillä, joten hänkin saattaa tänään pysytellä kentän laidalla. 

HJK:n maaliskuun kolmeen harjoitusotteluun (tänään SJK, la 11.3. Ilves, ke 22.3. KTP) on myynnissä aikuisten lippupaketti, jolla Bolt Arenan ovi aukeaa kaikkiin peleihin yhteensä 15 eurolla. Jokainen peli nähdään suorana ja selostettuna myös osoitteessa hjk.fi/live