”Kova taistelu isolla sydämellä”

Päävalmentaja Antti Muurinen oli tuoreeltaan erittäin iloinen finaalipaikasta. Kehut hän antoi koko joukkueelle.
  • Pelasimme joukkueena tiiviisti ja tasaisesti. Inter sai omat paikkansa oikeastaan vain erikoistilanteista, jossa heidän pitkät pelaajansa olivat meille pahoja pideltäviä.
Vaikka molemmilla joukkueilla oli koko ajan hyvä ote pelistä, hallitsi HJK hieman enemmän toista jaksoa.
  • Ja mikä oli positiivista niin vaikka lauoimme rohkeasti jo ensimmäisellä jaksolla, toisella laukaukset olivat todella laadukkaita. Kauempaa lähteneiden laukausten myötä syntyivät maalitkin.
Pelaajat taistelivat Muurisen mukaan isolla sydämellä.
  • Teimme ottelussa vain yhden vaihdon ja senkin vasta lopussa. Periaatteessa ei ollut tarvetta muutoksille, sillä peli toimi mielestäni hyvin. Jokainen jätkä kentällä kantoi oman roolinsa kunnialla.
Erityisesti Antti Okkonen joutui erikoiseen rooliin ottelussa. Keskikenttä pelasi laitapuolustajaa, kun Valtteri Moren joutui viime hetkellä jäämään pois avauskokoonpanosta. Myös molemmissa varsinaisen peliajan maaleissa vahvasti mukana olleet Erfan Zeneli, Sebastian Mannström ja Joel Perovuo tekivät reippaan iltapuhteen finaalipaikan eteen.

HJK kohtaa finaalissa TPS:n ensi viikon keskiviikkona 4.4. klo 18.30 alkavassa ottelussa. Pelipaikkana toimii HJK:n tuttu kotikenttä Sonera Stadium.