Academic Workin Tähtiakatemia jatkuu myös kaudella 2024

Tähtiakatemia-toiminta jatkuu myös kaudella 2024. HJK haluaa kertoa kiinnostavia tarinoita maan parhaasta akatemiasta ja sen pelaajista. Academic Work on tärkeänä kumppanina juttusarjassa.

Viime kaudella käynnistynyt Tähtiakatemia-toiminta jatkuu myös kaudella 2024. HJK haluaa kertoa maan parhaasta akatemiasta ja sen pelaajista tarinoita, jotka muuten saattaisivat jäädä kuulematta. Academic Work on tärkeänä kumppanina juttusarjassa.

HJK on Suomen suurin kasvattajaseura. Klubin akatemiasta valmistuu vuosittain lukuisia huippufutareita, joiden tiet huipulle sisältävät tuhansia kiintoisia tarinoita.

– HJK haluaa kehittää kumppanuuksia ja ideoida selkeitä konsepteja, joihin yhteistyökumppaneiden on helppoa ja luontevaa lähteä mukaan. Tähtiakatemia-konsepti tarjoaa mainiosti jo nimensäkin puolesta uudentyyppisen yhteistyömallin, johon Academic Work sopii erinomaisesti, HJK:n myyntijohtaja Esko Villman kertoo.

Academic Work on korkeakoulutettujen uran alkuvaiheen osaajien työllistämiseen erikoistunut yritys. Siksi Tähtiakatemia-juttusarja on Academic Workille sydämen asia.

– Olemme innoissamme, että viime kaudella alkanut yhteistyömme HJK:n kanssa Tähtiakatemia-juttusarjassa saa jatkoa myös alkaneella kaudella. Konsepti on ollut erittäin pidetty ja herättänyt mielenkiintoa useissa sidosryhmissä, ja se on laadittu juuri Academic Workia varten, kertoo Academic Workin Head of Sales Timo Koiso-Kanttila.

– Yhteistyö tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden olla mukana nostamassa HJK:n tulevaisuuden tähtiä esiin ja tukee missiotamme ”We Make People Grow”. On mahtavaa päästä laajentamaan ja syventämään hyvin alkanutta yhteistyötämme myös uusilla konsepteilla, josta varmasti kuullaan vielä lisää myöhemmin. Odotan innolla yhteistyömme tuomia mahdollisuuksia molemmin puolin!

HJK:n akatemiasta nousee joka vuosi huippupelaajia edustusjoukkueisiin ja jopa suoraan maailmalle. HJK haluaa kertoa enemmän siitä, minkälaisia timantteja akatemiassa kasvaa ja miten heitä myös kasvatetaan.

Tähtiakatemia-juttusarjassa perehdytään kuuteen B-juniori-ikäiseen pelaajaan ja heidän urapolkuihinsa. Ääneen pääsevät myös maan parhaimmat talenttivalmentajat, jotka koulivat vuosi toisensa jälkeen uusia akatemiasta valmistuneita pelaajia. Lisäksi pelaajien lähipiiri pääsee kertomaan, mistä kipinä jalkapalloon syttyi.