CreditVisor mukana Klubin huippuhetkissä

CreditVisor on HJK:n uusi yhteistyökumppani. CreditVisor on mukana Klubin positiivisissa hetkissä.

Vastuullisuus ja avoimuus ovat HJK:lle ja CreditVisorille tekemistä ohjaavia arvoja. Sen pohjalta on helppo rakentaa kumppanuutta.  

HJK:n somekanavissa näkyy ja kuuluu, kun pallo on vastustajan maalissa. Julkaisemme jokaisen Klubin tekemän maalin yhteydessä maalin tekevän pelaajan tuuletusvideon Twitterissä sekä Instagramin tarinaosiossa.

– Uutena näkyvyyselementtinä maalituuletukset herättävät varmasti positiivista fiilistä ja saavat hymyn katsojien silmille. Näin onkin hienoa aloittaa yhteistyö ja saada samoja arvoja jakava CreditVisor mukaan pelin parhaisiin hetkiin ja osaksi Klubi-perhettä. Toivottavasti CreditVisor näkyy paljon kanavissamme, hymyilee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

CreditVisor on moderni perintätoimisto, joka haluaa muuttaa perintäalaa vastuullisemmaksi ja avoimemmaksi edistyneen teknologian, joustavan asioinnin ja sujuvan maksamisen kautta. 

– On aivan mahtavaa päästä Klubi-perheeseen mukaan! Jo ensikeskusteluistamme lähtien on ollut selvää, että jaamme valtavasti samoja arvoja. CreditVisorin arvoihin kuuluu välittäminen, avoimuus sekä vastuullisuus. Nämä arvot näkyvät myös HJK:n toiminnassa hyvinkin vahvasti, toteaa toimitusjohtaja Kimmo Vesa

Tutustu CreditVisorin palveluihin osoitteessa Creditvisor.fi.