Foodorasta HJK:n pääyhteistyökumppani – Foodora lanseeraa HJK:n kotiareenalla uuden tilauspalvelun 

HJK on tehnyt merkittävän, monivuotisen yhteistyösopimuksen Foodoran kanssa. Samalla Pohjoismaiden suurimmasta ruoantilaus- ja kuljetuspalvelusta tulee yksi HJK:n pääyhteistyökumppaneista. 

Perparim Hetemaj (vas.), Joona Toivio, Jukka Raitala ja Pyry Soiri pukivat sopimuksen kunniaksi ylleen Foodora-hupparit.

“Kyse on HJK:lle sisällöllisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti erittäin merkittävästä sopimuksesta,” iloitsee HJK Oy:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti.

Sopimus on tehty HJK:n omistaman Helsinki Stadion Management Oy:n kanssa. Tämä tarkoittaa, että yhteistyö hyödyttää koko Klubi-yhteisöä. 

“Jalkapallo on meidän sydäntämme lähellä. Ja yhteistyön avulla pääsemme edistämään meille tärkeitä asioita, kuten tukemaan junioriurheilua. On hienoa, että voimme osaltamme tukea HJK:n menestystä jalkapallokentillä ja varmistaa, että HJK:n faneilla on maukkaimmat pelit,” kuvaa Foodoran toimitusjohtaja Joonas Kuronen

Yhteistyö tulee näkymään laajasti HJK:n kaikessa toiminnassa. Foodora tulee näkymään myös esimerkiksi edustusjoukkueiden peli- ja harjoitusasuissa ja tietysti mittavasti Bolt Arenalla. Samalla Foodora tuo Bolt Arenalle Foodora pick up -pisteet, myöhemmin tänä vuonna Foodora lanseeraa tilauspalvelun suoraan penkeille ja aitioihin.

“Bolt Arenan muutosprojektissa on edetty suunnitelmien mukaan, askel kerrallaan. On ollut muutoskipuja ja haasteita, mutta paljon myös isoja onnistumisia. Foodora on ainutlaatuinen kumppani, joka tukee meitä tällä työntäyteisellä matkalla, ja kumppanuus tulee viemään Arenan ruoka- ja juomapalvelut ennen kokemattomalle tasolle,” lupaa HJK:n puolelta sopimuksen kätilöinyt, Bolt Arenan uudistamisesta vastaava HJK:n Mehdi Younes