HJK ja Hel Goods Supply yhteistyöhön – HJK Store osaaviin käsiin

Hel Goods ottaa osaavat ohjat HJK Storesta. Luvassa on kokonaan uusi mallisto vielä ennen kauden alkua.

HJK aloittaa yhteistyön Hel Goods Supplyn kanssa. Hel Goods on tunnettu viihdemaailman merchandise-osaamisestaan. Yritys tekee brändiyhteistyötä muun muassa Gasellien, Erika Vikmanin ja futisromantikoille tutun Byyrin kanssa. 

Käytännössä Hel Goods ottaa vastuun HJK Storen tuotteiden suunnittelusta yhdessä HJK:n kanssa, myynnistä ja toimituksista. HJK Store siirtyy näin ollen Hel Goodsin hellään huomaan. 

– On kiehtovaa päästä törmäyttämään artistimaailman tuotemyynnin opit jalkapallokulttuuriin ja HJK:n futisyhteisön tarpeisiin. Saamme luovan kulttuuri- ja vaatealan ammattilaiset mukaan HJK Storen taustavoimiksi ja odotan innolla mihin yhteistyömme johtaa. Keskiössä on ehdottomasti myös verkkokaupan ajantasaisuuden ja asiakaspalvelun parantaminen, HJK:n kaupallinen johtaja Sirja Luomaniemi sanoo innoissaan.  

– Meillä kohtasi HJK:n kanssa heti ensimmäisestä tapaamisesta asti näkemys ja roolit siitä, mitä kummankin pitää tehdä. Meidän ”pääduunia” on tuottaa laadukkaita merchandise-tuotteita ja -palveluita. HJK tuottaa loistavaa viihdettä kentällä upeine tapahtumineen. Yhteistyössä molemmat pääsevät keskittymään nyt ydinosaamiseensa ja lopputulos on näin aina parempi. Niin musiikin, kuin urheilunkin merchandise-palveluissa on paljon yhteistä. Meille kiehtovaa on kuitenkin löytää joka alalta, lajeista ja brändeistä ne uniikit asiat, joita korostaa tuotteissa. Olemme 110% innoissamme ja saman verran on vauhti päällä jo tässä vaiheessa yhteistyötä, Hel Goodsin toimitusjohtaja Paulus Ähtävä kommentoi.

HJK Storen kivijalkamyymälä on poistunut HJK:n toimiston aulasta Bolt Arenalta. HJK-tuotteita pyritään saamaan entistä enemmän myyntiin Forumin Stadiumiin, josta löytyy jo nyt junioripainoitteisesti HJK:n treenikamppeita, ja johon on tulossa myöhemmin myyntiin myös Hel Goodsin eksklusiivisia HJK-tuotteita. 

HJK:n kotimatseissa Bolt Arenalla HJK Store tulee olemaan näkyvästi esillä valikoiduin tuottein, kuten viime kaudellakin.

HJK Storen koti on Hel Goodsin rakentama uusi verkkokauppa. Muutostöiden takia verkkokauppa on toistaiseksi kiinni. 

HJK Storen asiakaspavelu siirtyy uuden verkkokaupan avauduttua Hel Goodsille. Hel Goodsin asiakaspalvelu palvelee sähköpostiosoitteessa [email protected].

Verkkokaupan avautumiseen saakka HJK Storeen liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä vanhaan asiakaspalveluun: [email protected]