HJK:n matsissa tarjolla Klubin Grilleriä, Eromangan lihiksiä ja moni muita herkkuja

Bolt Arenan ruokatarjonta on uudistunut viime kaudesta. Lihatuotteiden rinnalla on myös laaja valikoima vegaanisia sekä kasvisruokia.

HJK on tänä vuonna satsannut matsitapahtuman ruokatarjonnassa ennen kaikkea laadukkaisiin ja paikallisiin brändeihin.

Uusin tulokas HJK:n matsitapahtumassa on Wotkinsin Klubin Grilleri -makkara, jota saa kaikista katsomoista löytyvistä makkarabaareista. Lisäksi Klubin Grilleri -makkarapaketteja on myynnissä matsitapahtumassa Selfly Storen älykaapeissa, joten voit ostaa illan grillimakkarat himaan matsista käsin.

– Olemme saaneet paljon palautetta ruokatarjonnastamme, ja pyrimme askel kerrallaan parantamaan matsisapuskoja. Uskomme vahvasti, että ruoan paikallisuudella on monelle Klubin kannattajalle iso merkitys. Ja onhan se upeaa, että Klubilla on nyt oma grillimakkara, jota voi halutessaan ostaa kotiinkin grillattavaksi, HJK:n tapahtumapäällikkö Samppa Marttinen sanoo.

Klubin Grilleriä maistellaan lauantaina 4.5. ennen EIF-matsia Wotkinsin tehtaanmyymälässä, Terastamolla, kello 10-16. Tapahtumassa voi osallistua myös arvontaan, josta voi voittaa HJK:n kausarin sekä lippuja Klubin matseihin.

Kotimatseissa myynnissä olevat lihapiirakat ovat Eromangan kotileipomossa aamulla paistettuja. Hodarin väliin sujahtaa Sörkän nakki tai tulisemman ruoan ystäville naudan briskettiä eli nyhtönautaa. Jälkiruoaksi maistuu herkulliset 3 Kaverin jäätelöt.

Pizzanpaistajan Snäkkipizzaa löytyy Klubipäädystä ja Lumme Energia Aurinkokatsomosta. Makuvaihtoehtoina on kana, salami sekä kasvis. Pääkatsomon ravintolasta löytyy isompaan nälkään talon hampparia sekä McCainin ranskalaisia.

Kaikista katsomoista löytyy myös vegaanisia sekä kasvisvaihtoehtoja. Arvostettuja MUU-tuotteita löytyy esimerkiksi hodarin väliin. Lisäksi tarjolla on seitan-lihistä ja talon kasvishampparia Pääkatsomon ravintolasta. Fried Rice -annoksen voi tilata kanalla tai MUU-härkäpavulla, ja annoksia on myynnissä kaikissa muissa katsomoissa paitsi Pääkatsomossa.

Jokaisessa katsomossa ruoka- ja juomavalikoima on kioskikohtaista. Löydät kioskien hinnastoista kyseisen kioskin valikoiman.

Juomatarjonnasta mainittakoon Kaffa Roasteryn kahvi. Huomioi myös, että kausikorttilaisilla on aina kahden euron alennus Carlsbergin ja Koffin tölkkioluista sekä alkoholittomista bisseistä matsin alkamiseen saakka. 

Löydät Bolt Arenan ruokavalikoiman katsomoittain ja hinnaston tältä sivulta.

Matsitapahtuman combot löytyvät kaikista katsomoista.