Mall of Tripla on HJK:n uusi yhteistyökumppani

HJK ja Tripla ovat solmineet vuoden 2023 kattavan kumppanuussopimuksen. Kumppanuuden ytimessä on toistensa tukeminen.

HJK ja Tripla ovat vain kivenheiton päässä toisistaan. Itse asiassa Bolt Arenan Yläkatsomosta näkee Triplaan saakka. Siksi on varsin luonnollista, että Klubi ja Tripla aloittavat yhteistyön. 

Tripla valittiin vuonna 2022 Pohjoismaiden ja Suomen parhaaksi ostoskeskukseksi. Klubi taas on Pohjoismaiden menestynein jalkapalloseura maan mestaruuksissa mitattuna ja hallitseva Suomen mestari. 

– Yhteistyökumppanuus Triplan kanssa on hieno osoitus siitä, miten kaksi oman alansa edelläkävijää näkevät mahdollisuuden vahvistaa toimintaansa uudella yhteistyöllä. Tripla tarjoaa HJK:lle upean ja uudenlaisen alustan toteuttaa ja innovoida yhteisiä tapahtumia ja laadukkaita palveluita. Toivotamme ilolla kauppakeskus Triplan tervetulleeksi Klubi-perheeseen, hymyilee HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Klubi haluaa auttaa Triplaa tunnettuuden kasvattamisessa. Tripla puolestaan pyrkii ohjaamaan asiakkaitaan Bolt Arenalle Klubin matseihin. Suunnitelmissa on myös järjestää tulevaisuudessa yhteisiä tapahtumia. 

Mall of Triplassa on lähes 250 liikettä, mikä tekee siitä yhden Pohjoismaiden suurimmista kauppakeskuksista. 

– Mahtavaa aloittaa yhteistyö HJK:n kanssa. Bolt Arenan läheinen sijainti Triplan naapurissa luo mahtavan yhteistyömahdollisuuden. Tripla sijaitsee julkisen liikenteen solmukohdassa ja meillä on myös suuri pysäköintihalli, joten jalkapallofanien on helppo liikkua peleihin Triplan kautta. Haluamme olla mukana Suomen suurimman jalkapalloyhteisön matkassa ja rakentaa yhdessä ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä sekä uudenlaisia palvelukokonaisuuksia meidän asiakkaillemme, kertoo Mall of Triplan kauppakeskuspäällikkö Hanna Heikkinen.

Tripla sijaitsee aivan Pasilan ytimessä ja se omaa loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Triplasta pääsee Boltille yhdellä raitiovaunulla, kakkosella. 

Triplassa vieraili vuoden 2022 aikana 24,3 miljoonaa kävijää, ja se oli Suomen vilkkain kauppakeskus. Klubi tulee syksyn aikana näkymään ja kuulumaan Triplassa. Kerromme aiheesta lisää lähempänä.

Mall of Tripla sijaitsee Pasilan rautatieasemalla.