PunaMusta tekee paluun HJK:n pelipaitaan

HJK:n maalivahtien pelipaitaa koristaa tänä vuonna PunaMustan logo.

HJK:n maalivahtien pelipaitaa koristaa tänä vuonna PunaMustan logo. PunaMusta on yritysnäkyvyyden vastuullinen kumppani, jonka monipuoliset palvelut ovat brändien markkinoinnin tukena.

– Perinteinen kumppani tekee paluun veskareiden pelipaitaan. Todella hienoa, että yhden välivuoden jälkeen PunaMusta on taas vahvasti Klubin tukena kohti uusia urotekoja, HJK:n myyntijohtaja Esko Villman sanoo tyytyväisenä.

PunaMusta ja HJK ovat kulkeneet pitkän matkan yhdessä. Vastuullisuus on PunaMustalle kunnia-asia, jonka eteen tehdään Klubin tavoin konkreettisia asioita. PunaMusta on pienentänyt yrityksensä hiilijalanjälkeä määrätietoisesti, kuten Klubikin. PunaMustan tavoitteena on olla paitsi kestävän kasvun edelläkävijä, myös vastuullisuuden suunnannäyttäjä omassa arvoketjussaan. 

HJK:n maalivahtien Veikkausliiga-pelipaidat kaudella 2024.

Mutta mikä on PunaMustan suhde nimenomaan veskareihin?

– Veskari on kantava avainpelaaja joukkueen menestyksessä ja myös me PunaMustalla haluamme saavuttaa saman aseman omassa toiminnassamme asiakkaidemme keskuudessa. Monivuotinen yhteistyömme HJK:n kanssa on ollut antoisaa, ja yhteistyön kautta molemmat osapuolet ovat varmasti pystyneet viemään eteenpäin omia tavoitteitaan nimenomaan yhdessä tehden. Odotan innolla yhteisiä tulevia menestyksen hetkiä, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan iloitsee.

Elmo Henriksson ja Jesse Öst.