Tälläkin kaudella on vain yksi lippu – HSL jatkaa Klubin kumppanina

HJK ja HSL jatkavat kumppanuutta myös alkavalla kaudella. Ennakkoon ostettu matsilippu tai kausikortti oikeuttaa tälläkin kaudella HSL:n AB-lippuun.

HJK ja HSL mahdollistavat myös kaudella 2024 Veikkausliigan matsipäivän AB-lipun kaikille ennakkolipun tai kausikortin ostaneille. Lippu tai kausikortti tulee ostaa ottelua edeltävänä päivänä, ja AB-lippu lähetetään tekstarilla matsipäivän aamuna. 

Yksittäisen AB-lipun voi hyödyntää esimerkiksi saapuessaan Bolt Arenalle. 

– Viime vuonna saimme runsaasti positiivista palautetta HSL:n matkalippuedusta, ja siksi onkin upeaa, että voimme tarjota saman edun myös tänä vuonna. Kumppanuus HSL:n kanssa on todella luontaista, kun molemmat olemme isoja helsinkiläisiä toimijoita ja julkinen liikenne on paras ja nopein tapa saapua Bolt Arenalle lähes mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa, sanoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Klubi ja HSL haluavat kannustaa futisyleisöä saapumaan matsiin julkisella kulkuneuvolla. Töölössä ei liiaksi ole parkkipaikkoja, joten julkisilla saapuminen on myös käytännöllisin ratkaisu. Vastuulliset valinnat ovat usein pieniä tekoja. Joukkoliikenteellä matsiin saapuminen on pieni, mutta suuri konkreettinen teko.

– Olemme todella iloisia, että voimme jatkaa yhteistyötä HJK:n kanssa. Jalkapallo liikuttaa stadilaisia ja meille on tärkeää olla mahdollistamassa onnistuneita pelipäiviä. HJK:n kaltaisten kumppaneiden avulla voimme yhdessä luoda unohtumattomia hetkiä ja vahvistaa kestävää liikkumista pääkaupunkiseudulla, iloitsee Yritysmyynti & Kumppanuudet -yksikön päällikkö Tapio Salomaa.

Autolla saapuville suosittelemme Triplan parkkihallia Pasilan rautatieasemalla kivenheiton päässä Bolt Arenalta. Triplassa ensimmäinen pysäköintitunti on maksuton. Auton voi jättää Triplan parkkiin, ja Triplasta esimerkiksi Ratikalla numero 2 pääsee Töölöön. Näin voit myös hyödyntää HJK:n ja HSL:n tarjoaman AB-matkalippuedun kätevästi. 

AB-matkalippu etu koskee Veikkausliigan kotipelejä. AB-matkalippuetu ei koske HJK-junioreiden veloituksettomia lippuja tai kumppaneiden jakamia vapaalippuja (ellei toisin mainita).

Miten HSL-lippuetu toimii käytännössä?

  1. Osta matsilippu tai kausikortti viimeistään ottelua edeltävänä päivänä. 
  2. Saat matsipäivän aamuna tekstiviestin, jossa on ohjeet yhden (1) AB-matkalipun lunastamiseen.
  3. Lunasta AB-matkalippu, kun olet lähdössä matsiin tai matsista kotiin.
  4. AB-matkalippu on voimassa 80 minuuttia. 
  5. Nähdään matsissa!

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Yksi ennakkolippu tai kausikortti oikeuttaa yhteen AB-matkalippuun.
  • Sinulla pitää olla toimiva puhelinnumero lippu.fi:n käyttäjätiedoissasi. Tarkasta asia ennen ensimmäistä kotimatsia.
  • Jokainen yksittäinen ottelulippu tai kausikortti sisältää yhden AB-matkalipun.
  • Tarvitset HSL:n sovelluksen hyödyntääksesi edun.
  • Huomioithan, että tekstiviesti voi mennä myös puhelimen roskapostikansioon, joten tarkasta myös sieltä.