Tallink Silja jatkaa Klubin pääyhteistyökumppanina

Tallink Silja on kulkenut HJK:n matkassa mukana jo vuodesta 2012 asti.

Roope Riski, Valtteri Moren, Riku Riski - HJK Helsinki
Roope Riski, Valtteri Moren ja Riku Riski jännäsivät Iivo Niskasen olympiakultahiihtoa Tallink Megastarilla matkalla harjoitusotteluun Tallinnaan.

Kymmenen vuotta kestäneen yhteistyön aikana Tallink Silja on ollut vahvasti tukemassa Klubin junioritoimintaa sekä järjestänyt HJK:n risteilyjä niin yhteistyökumppaneille kuin Klubin seurayhteisöllekin.

Silja Linen logo näkyy myös tällä kaudella HJK:n pelipaitojen selkäpuolella.

– Olemme iloisia, että pitkäaikainen yhteistyömme HJK:n kanssa jatkuu edelleen. Yhteistyömme myötä HJK:n joukkueet ovat tulleet tutuiksi eri laivoillamme turnausmatkojen merkeissä. Haluamme erityisesti osaltamme mahdollistaa HJK:n monipuolista junioritoimintaa. Kauden aikana näymme pelaajien paidoissa ja pelikentillä, mutta kauden huipentuminen risteilyyn Itämerellä on todella odotettu, iloitsee Tallink Siljan Head of Sales Jani Mäkelä.

HJK:n varatoimitusjohtaja Kari Haapiainen hehkuttaa pitkään jatkunutta yhteistyötä.

– Olemme kiitollisia, että Tallink Silja jatkaa yhteistyötä kanssamme näinä haastavina aikoina. Heidän panostuksellaan on iso merkitys etenkin juniori- ja iltapäiväkerhotoimintamme tukemisessa. Yhteistyö kentillä sekä Itämeren aalloilla kertoo hyvästä kumppanuudesta, jossa molemmat osapuolet tukevat toisiaan. Tallink Silja tarjoaa isännöimäänsä otteluun lippuja omille asiakkailleen, ja vastaavasti meidän nuorimmat Klubilaisemme saavat Siljalta esimerkiksi pehmoisia Harri Hylkeitä, Haapiainen hymyilee.