Lahti: Hyvällä rutiinilla tullut voitto

Puolen tunnin ajan vierailija VPS teki HJK:n pelaamisen hankalaksi keskiviikon kierroksella, mutta avausmaalin jälkeen voittajasta ei oikeastaan ollut epäselvyyttä.
– Avausmaali vapautti peliä, niin puolustus- kuin hyökkäyspäässäkin ihan selkeästi, erinomaisesti joukkueseen sisään päässyt Timi Lahti toteaa.
– Mutta melkoiseksi taisteluksihan peli meni.
Ja siinä Lahti on oikeassa. VPS tuli ottelun alussa aggressiivisesti ja sai kovalla puolustuspään prässillään HJK:n syöttelyn hyökkäyspäässä kuriin. Kotijoukkueen toppareille ei löytynyt tilaa pelata eteenpäin. Myös puolustuspäässä piti VPS:n hyökkääjiä vastaan kiirettä ottelun alussa.
– Vastustajalle ei saisi antaa hyvää starttia otteluihin. Tilanteen kääntäminen on aina kovan työn takana. Tänään onnistuimme kuitenkin koko joukkueena tekemään sen tarvittavan työn.
31. minuutilla Berat Sadik toi helpostuksen kotijoukkueen pelaamiseen ja viimeistään toisella jaksolla HJK otti pelistä täyden kontrollin. Lopullinen nitti tuli oman maalin jälkeen 87. minuutilla.
– Keli oli kohtalaisen hankala, ja myös VPS teki meidän pelaamisemme hankalaksi. Jätkät kuitenkin löysivät taistellen pelirytmin ja toisella jaksolla olimme hallitsevampi osapuoli. Tämä kaikki kertoo mielestäni siitä, että meillä on voittava joukkue, joka pystyy kääntämään huononkin alun jälkeen tilanteen paremmaksi.