Lahti torstaina HJK:n vieraaksi Boltille – molemmilla mielessä avausvoitto

Kevät on saapunut Töölöön – Klubin kausareita myyty jo lähes 2500. 

Luke Plange on valmis ensiesiintymiseen Veikkausliigassa kotiyleisön edessä.

HJK vs FC Lahti
To 11.4. klo 18:00
Veikkausliiga – Bolt Arena, Helsinki

HJK kohtaa Veikkausliigan kotiavauksessaan rakkaan vihollisen FC Lahden torstaina klo 18. 

Keskiviikon viimeistelyharjoitukset käynnistyivät hartaasti odotetulla kevään merkillä: Pakkaset ovat viimeinkin väistyneet, joten tekonurmi voitiin kastella ennen treenejä, mikä edesauttaa harjoittelua ja pelaamista huomattavasti. 

HJK:n ja Lahden väliset Veikkausliigan taistot ovat olleet lähihistoriassa erittäin tasaisia. Viidestä viime kohtaamisesta HJK on voittanut yhden maalin erolla kolme, kerran on pelattu tasan ja viime heinäkuussa Lahti haki yhdellä maalilla vierasvoiton Boltilta.

Jo lähes 2500 HJK:n ystävää on hankkinut kausikortin, ja katsomot täyttyvät tällä hetkellä kelpo vauhtia. Yläkatsomo on remontin vuoksi pois käytöstä, joten Boltin kapasiteetti on huhti-toukokuussa vajaat 8000 penkkiä. 

HJK:n kauden avaus Kuopiossa päättyi tappioon. Oheisilla videoilla kapteeni Joona Toivio kertoo, miten joukkue on ensi-illan pettymyksen käsitellyt ja valmentaja Ferran Sibila sen, mitä osa-alueita joukkue haluaa torstaiksi erityisesti parantaa. 

Joona Toivio HJK TV:n haastattelussa
Katso Ferran Sibilan haastattelu

Koska sarjataulukkoa on tietysti olennaisen tärkeää katsella yhden ottelukierroksen jälkeen, todettakoon, että HJK lähtee toiseen otteluun jumbopaikalta. Football Club Lahti puolusti Tampereelta Ilveksen vieraana lauantaina 0–0-tasapelin ja majoittui yhdellä pisteellä tässä vaiheessa kuudenneksi.

HJK:n pelaajatilanne on Kuopion visiittiin verrattuna kahta pelaajaa lukuun ottamatta ennallaan: Toivio sekä Kevin Kouassivi-Benissan ovat toipuneet flunssasta ja ovat valmennuksen käytettävissä. Sivussa ovat vielä Santeri Hostikka, Liam Möller, Miska Ylitolva ja Oliver Pettersson

HJK:n otteluissa ei tällä kaudella ole lipunmyyntiä paikan päällä. Lisätietoja lippujen hankkimisesta sekä muista matsikäytännöistä täällä.

Kentänkasteluvesi on kytketty – kotipelikausi saa alkaa!