Lahti: Värinää ilmassa

Keskuspuolustajana häärivä Lahti, 21, odottaa innolla vanhan joukkueensa kohtaamista.

– Kyllä tässä on vähän tavallista enemmän vipinää jaloissa. Kohtasimme Hakan jo kertaalleen siirtoni jälkeen, joten pahimmat jännitykset ovat onneksi jo tiessään. Värinää on kuitenkin ilmassa, Lahti kertoi.

 HJK:n murskaava meno Veikkausliigassa ei ole ollut nuorukaiselle yllätys. 24 pisteen ero sarjassa toisena majailevaan Interiin on Lahden mukaan seurausta HJK:n laadukkaasta ja ennen kaikkea laajasta pelaajamateriaalista.

  • Meillä on yksinkertaisesti selkeästi laadukkain joukkue Veikkausliigassa. Jokaiselle pelipaikalle löytyy käytännössä kaksi loistavaa pelimiestä. Se on erona moneen muuhun joukkueeseen liigassa. Joukkueen materiaalin leveys on kasvattanut piste-eroa perässä tuleviin joukkueisiin.

 FC Hakaa vastaan Lahti odottaa tasaista vääntöä. Hänen mukaan Ristilän suojatit eivät pelkää yhtäkään joukkuetta liigassa, vaan lähtevät aina hakemaan positiivista tulosta.

– Haka on vaikea vastustaja. He pelaavat kurinalaisesti puolustuksen kautta, odottaen paikkaa iskeä terävästi vastahyökkäyksillä. Lauantaista ei tule helppoa päivää, Lahti kommentoi.