Lassi Lappalainen ja HJK jatkosopimukseen

Viime kauden Klubi 04:n riveissä pelannut laitahyökkääjä viimeisteli Kakkosessa joukkueelleen yhteensä kuusi maalia. Lappalainen kuului myös Uefa Youth Leaguessa pelanneeseen HJK U19 –joukkueeseen.

-Lassi pelasi viime kaudella itsensä vahvasti Klubi 04:n pelaavaan kokoonpanoon. Lappalainen on hyvä haastamaan ja ohittamaan puolustajia. Hän on myös erittäin nopea pelaaja, mikä tuo tietenkin lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme, kertoo HJK:n urheilutoimenjohtaja Tuomo Saarnio.

Viime kaudella Lappalainen pelasi niin oikealla laidalla laitahyökkääjän roolissa, kuin myös keskushyökkääjänä. Kuuden viimeistellyn maalin lisäksi Lappalainen oli alati vastustajan puolustuksen harmina näppärine syöttöineen.

Lappalaisen lahjat on huomattu myös Suomen ikäkausimaajoukkueissa, joissa laitahyökkääjä on edustanut kotimaataan eri ikäluokissa.

-Lappalainen aloittaa harjoittelun HJK:n edustusjoukkueen kanssa jo tänään, maanantaina, kun joukkue palaa harjoituksiin loman jälkeen. Lassi on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jonka läpimurtoa aikuisten tasolle jäämme seuraamaan, Saarnio jatkaa.