Lauantaina huippupeli, 110-vuotias vetreässä vedossaJuhlavuoden kunniaksi peliin on kutsuttu kautta aikojen kaikki HJK:n miesten ja naisten Suomen mestarit. Sellaiset nähdään myös molempien joukkueitten penkillä: päävalmentajat Mika Lehkosuo ja Shefki Kuqi.

Otteluisäntänä toimii HJK:n pitkäaikainen kumppani Apu-lehti. Uusimmassa numerossa hienot Timo Pyykön kuvat pelaajista historiahengessä, sekä Samuel Savolaisen juttu yhteiskunnan, urheilun ja HJK:n muutoksesta vuosikymmenten aikana.

Liput ennakkoon 5 euroa halvemmalla

Osta matsilippusi ennakkoon: tiketti.fi/hjk. Hinnat alkaen 9,50/5 euroa eli femman halvemmalla kuin portilta. Ennakkoon voi ostaa vielä matsipäivänäkin. Porttihinnat astuvat voimaan tuntia ennen pelin alkua.

Tule ajoissa paikalle ja käytä julkisia, autopaikkoja on rajoitetusti. Taksi Helsinki tuo Urheilukadulle stadionin eteen taksitolpan pelin jälkeen, joten pääset myös pirssillä pois halutessasi.

HJK:n peleissä on käytössä helppokäyttöinen Yonoton-sovellus, jonka avulla vältät ruoka- ja juomatuotteiden jonottamisen. Tilaa tuotteesi älypuhelimella jonottomalle pikatiskille ja nauti rauhassa itse pelistä!

Uusi sporttipub avattu – kausarilla erikoistarjous

Bollis Bar & Bistron uusi sporttipub tarjoaa: HJK kausarilla Longneck-oluet 5€/pullo ennen peliä.

 

 

Naisten ja miesten mestarit kokoontuvat

Seuran 110-vuotisjuhlan kunniaksi kaikki HJK:n miesten tai naisten edustusjoukkueissa SM-kultaa voittaneet pelaajat ovat tervetulleita kutsuvieraaksi HJK-Inter -otteluun lauantaina 29.4. Kokoontuminen kello 15.00 Pohjoispäädyn lipunmyynnin edessä. Mestareille on varattu oma vip-tila, otteluliput ja puoliajalla otetaan ryhmäkuva. Kutsu on lähtenyt kaikille elossaoleville mestareille, joiden osoitteet ovat seuran tiedossa. Jos tiedät mestarin, joka ei ole kutsua saanut, pyydämme ilmoittautumaan mukaan ja ottamaan yhteyttä [email protected]

Formal Friday tarjoaa Klubin faneille 20 % tutustumistarjouksen

Formal Friday on uusi toiminnallisiin vaatteisiin erikoistunut helsinkiläinen miestenvaatemerkki. Vastikään Helsingin Lasipalatsiin ensimmäisen kauppansa avannut brändi haluaa mullistaa miesten käsitystä tyylikkäästä pukeutumisesta sekä rikkoa urheiluvaatetuksen ja vapaa-ajan pukeutumisen rajoja.

Juhlavuoden yhteistyön kunniaksi Formal Friday tarjoaa HJK:n faneille eksklusiivisen 20% alennuksen netti- sekä kivijalkakauppaansa.

Koodilla HJK20 saat alennuksen brändin nettikaupassa osoitteessa www.formalfridayclothing.com sekä kivijalkakaupassa Helsingin Lasipalatsissa osoitteessa Mannerheimintie 22-24.

Tarjous voimassa 7.5.2017 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Hetki sitten lanseeratun kampanjavideon näet täältä: Formal Friday »