Lauantaina miesten etkot, sunnuntaina naisten juhla!

HJK:n miehet isännöivät lauantaina Veikkausliiga-kenraalissaan Hammarbytä ja HJK:n naiset sunnuntaina Kansallisen Liigan avauspelissään Åland Unitedia. Molemmat pelit starttaavat klo 14.00.

Klubipääty

HJK vs Hammarby
La 26.3.2022 14:00
Harjoitusottelu – Bolt Arena

HJK vs Åland Utd
Su 27.3.2022 14:00
Kansallinen Liiga – Bolt Arena

Liput ja kausikortit molempiin otteluihin ovat myynnissä osoitteessa liput.hjk.fi. Hammarby-ottelu on nähtävissä myös HJK TV:ssä osoitteessa hjk.fi/live viiden euron hintaan. Bolt Arenan uudistetut ravintola- ja kioskipalvelut ovat viikonloppuna käytössä ensimmäistä kertaa, samoin anniskelukatsomolohkot.

La 26.3. klo 14.00 HJK vs Hammarby
(Veikkausliigan kenraaliharjoitus)

Otteluun on vapaa pääsy kaikilla HJK:n kausikorteilla. Katsomolohkoista käytössä ovat Pääkatsomo ja Klubipääty sekä Pohjoispääty, jossa majaansa pitävät Hammarbyn kannattajat.

Jos kausikorttisi on Itäkatsomoon – älä huoli, se oikeuttaa tässä ottelussa paikkaan Pääkatsomossa tai Klubipäädyssä. Paikat ovat ottelussa vapaasti valittavissa. Huomioittehan kuitenkin, että osa katsomolohkoista on anniskelukatsomoita, joihin pääsy on vain 18 vuotta täyttäneillä. Klubipäädyssä nämä lohkot ovat 141–145 ja Pääkatsomossa 102–106.

Ennakkolipunmyynnin lisäksi lippuja voi ostaa lauantaina klo 12.30 alkaen Klubipäädyn lippukioskilta. Noudettavat liput ovat niin ikään haettavissa Klubipäädyn lippukioskista. Portit avataan 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. 

Su 27.3. klo 14.00 HJK vs Åland United
(Kansallisen Liigan avausottelu)

Katsomolohkoista käytössä on vain Pääkatsomo. Paikat ovat vapaasti valittavissa. Huomioittehan kuitenkin, että katsomolohkot 102–106 ovat anniskelukatsomoita, joihin pääsy on vain 18 vuotta täyttäneillä.

Ennakkolipunmyynnin lisäksi lippuja voi ostaa sunnuntaina klo 11 alkaen HJK:n toimistolta, josta tapahtuu myös noudettaviksi tilattujen lippujen nouto. Portit avataan tuntia ennen ottelun alkua. 

Tervetuloa & nähdään Boltilla!