Lehkosuo ja seniorit tapasivat jäsenillassa

HJK:n seniorien jäseniltaan kutsuttu Mika Lehkosuo oli tiistai-iltana puhumassa Sonera Stadiumin Hall of Famessa järjestetyssä tilaisuudessa Klubin senioreille. ”Banan” vierailu kiinnosti senioreita paljon, sillä paikalle saapui niin paljon senioreita, että tila oli ääriään myöten täynnä.

Illan aikana seniorit esittivät Banalle kysymyksiä HJK:n nykytilanteista monelta eri kantilta. Keskustelu lähti käyntiin uuden kauden ja joukkueen tarkastelulla. Keskustelua käytiin myös joukkueen rakentamisen haasteista ja suomalaisen junioripalloilun tilasta. HJK ry:n toiminta sai paljon kiitosta osakseen juniorijalkapallon eteen tehdystä kovasta työnteosta Klubin junioriputken eteen.

Koko tilaisuuden ajan Hall of Famessa vallitsi innostunut virinä ja kysymyksiä sateli Banalle runsas määrä.

– HJK:n seniorit käyvät hyvin aktiivisesti kokouksissa ja jäsenilloissa ja ovat kaiken kaikkiaan todella aktiivisia ja kiinnostuneita HJK:hon liittyvissä asioissa. Tälle kaudelle olemme miettineet myös suhteiden aktivoimista muihinkin seuroihin ja olemme muunmuassa suunnitelleet vieraspelireissuja muiden seurojen seniorien vieraaksi, kertoo HJK seniorien puheenjohtaja Mikko Parma.

Seniorit jakoivat tilaisuuden päätteeksi tunnustusta Banalle lahjoittamalle päävalmentajalle Shampanjapullon viime kauden erinomaisesta työstä.

  • Bana tuli vaikeaan tilanteeseen kesken kauden, mutta onnistui saamaan joukkueen hyvään iskuun. Tuplamestaruus ja lohkovaiheen paikka kertoo erittäin onnistuneesta vuodesta ja siitä että seuralla pyyhkii tällä hetkellä hyvin. Jopa niin hyvin, että seniorien suurin haaste alkaa olemaan Hall of Famen tiloihin mahtuminen, kun tapahtumia on nykyisin niin paljon, Parma naurahtaa.

– Seniorit ovat olleet tyytyväisiä HJK:n viime vuosien toimintaan ja siihen, että seura on mennyt selvästi eteenpäin. Kaikki ovat olleet senioreita kohtaan hyvin myötämielisiä ja tuntuu, että täällä todella vallitsee tuo ”On vain yksi Klubi” -mentaliteetti, Parma päättää.

HJK Seniorit on vuonna 1994 perustettu aktiivinen yhdistys jonka tarkoituksena on ”Klubi-hengen” luominen ja sen ylläpitäminen HJK:n entisten ja nykyisten pelaajien, jäsenten, ystävien ja kannattajien kesken rakentamalla yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta sekä tukea HJK:n toimintaa erityisesti nuorten parissa.