Lehkosuo: Tämä oli tiukka peli

Maalivahti Maksim Rudakov pelasti pisteen huipputorjunnoilla ja palkittiin ottelun parhaana pelaajana.

KuPS pelasi varsin odotettua peliä ja oli todella kova vastus. HJK kontrolloi peliä hyvin ensimmäiset 75 minuuttia, mutta maali jäi puuttumaan, mikä ei tietenkään joukkuetta tyydyttänyt.

– Niin kuin Kuopiossa aina, tämä oli todella tiukka peli. Hyvä ettei päästettyä maalia. Meille on kahdessa ekassa pelissä tehty yksi maali. Pidimme nyt nollan, mikä on aina hyvä asia, totesi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo lehdistötilaisuudessa.

Viimeisellä 10 minuutilla KuPSilla oli pari erittäin hyvää paikkaa, joten siinä mielessä pisteeseenkin pitää olla tyytyväinen.

– Kyllä tällaiset vieraspelipisteet yleensä aina lämmittävät jossain vaiheessa loppukautta. KuPS on hyvä joukkue ja piste täältä, niin ei kannata liikaa lähteä murjottamaan, vaan mennään kohti seuraavaa vieraspeliä Seinäjoella, jatkaa Lehkosuo.

Nikolai Alho ja MIka Lehkosuo lehditötilaisuudessa KuPS vs HJK -ottelun jälkeen 13.4.2019.

Myös Nikolai Alho arvosti vieraspistettä Kuopiosta.

– Ei ollut helppo murtaa KuPSin puolustuslinjaa. Saimme kyllä luotua hyviä tilanteita ja pääsimme keskityspaikoille, mutta tänään ei mennyt sisään, kommentoi Alho.

Maalivahti Maksim Rudakov sai Alholta kiitokset.

– Max on liigan paras maalivahti!

Maksim Rudakov - HJK Helsinki

HJK:n legendaarinen joukkueenjohtaja Markku Peltoniemi sai KuPSilta hienon huomionosoituksen. Jo 40 vuotta joukkueenjohtajana toiminut Peltoniemi sai kotiin viemiseksi aidon kuopiolaisen kalakukon.

– Kiitos Kupsi saamastani huomionosoituksesta. 40 vuotta joukkueenjohtajana Klubissa. Nyt Partasen kalakukko matkalla Stadiin, kiitteli Peltsi twitterissä.