LIIGACUP: HJK vierailee tiistaina Lahdessa

HJK:lla on tähän mennessä tilillään kaksi voittoa ja kaksi tappiota Liigacupista. Molemmat tappiot ovat tulleet kahdesta viimeisimmästä ottelusta, joissa Honka on ollut sinivalkoraitaisia parempi, ensin Talissa 0-2 ja myöhemmin Myyrmäessä 4-0.

Tiistaina HJK kohtaa FC Lahden, jonka se voitti vuoden ensimmäisessä Liigacupin ottelussaan 3-2 Talissa tammikuun puolivälissä. Tällä kertaa otellaan Lahdessa.

  • Tavoitteemme on parantaa huomattavasti jokaisella osa-alueella, tiivistää HJK-toppari Mathias Lindström.

Massen mukaan joukkue on ollut kahdesta Honka-tappiosta luonnollisesti pettynyt. Tiistain ottelussa olisi mahdollisuus parantaa ja palata voiton makuun. Eväät siihen ovat yksinkertaiset.

  • Tehdään maaleja, eikä päästetä maaleja.

Helppoa ei tiistain ottelussa varmasti tule olemaan. Lahti on HJK:lle aina hankala vastustaja, varsinkin kotikentällään Lahdessa.

  • Ja sen lisäksi HJK-Lahti -ottelut sytyttävät molemmat joukkueet varmasti kovaan, fyysiseen vauhtiin. Lahti on aina tullut meitä vastaan lisäsykkeellä.

Ainakin Lahti kaipaa kipeästi pisteitä, mikäli se aikoo uhkata lohkon kärkikaksikkoa. Honka on jatkopaikkansa jo varmistanut 12 pisteellä neljän ottelun jälkeen. HJK:lla pelejä on saman verran, mutta pisteitä puolet vähemmän. Lahti ja MYPA ovat lohkossa vielä pisteittä kahden ottelun jälkeen.


FC Lahti-HJK
Ti 21.2. klo 18.30
Lahden suurhalli