LIIGACUP: HJK:lle tappio

MYPA isännöi lauantaina Liigacupin ottelua, joka oli HJK:lle alkulohkon viimeinen ja MYPA:lle toiseksi viimeinen. Kotijoukkue iski ottelun avausmaalin jo hieman reilun vartin pelin jälkeen ja toisen vielä ennen taukoa.

Ensimmäisessä Niko Kukka antoi sivuvapaapotkun ja maalin edessä pallo löysi Ville Oksasen, joka ohjasi pallon maaliin. MYPA:n 2-0 -maalissa Riley O’Neill sytti Marko Selinin läpiajoon. eikä tämä erehtynyt.

HJK tuli maalin päähän toisen jakson puolivälissä. Pelikello näytti 74 minuuttia kun Akseli Pelvas pääsi puskemaan pallon kulman jälkeen maaln perukoille.

Ottelun lopullinen niitti tuli MYPA:n rangaistuspotkusta, jonka hyökkääjä Riley O’Neill sijoitti verkkoon kun peliä oli jäljellä vain reilu minuutti.

MYPA-HJK 3-1 (2-0)